Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EFECTELE FURTUNII Vijelia a provocat mai multe distrugeri în județul Satu Mare

Publicat:
EFECTELE FURTUNII Vijelia a provocat mai multe distrugeri în județul Satu Mare

  ISU “Someș” ne-a informat despre cateva efecte ale fenomenelor meteo inregistrate in județul pana la... The post EFECTELE FURTUNII Vijelia a provocat mai multe distrugeri in județul first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

JUDEȚUL SATU MARE Ce se producea in județul Satu Mare in urma cu 50 de ani?

00:05, 22.04.2024 - Daca din "epoca de aur" scoți cateva elemente s-ar putea sa constați ca, in linii mari, societatea instrase intr-o anumita normalitate. The post JUDEȚUL SATU MARE Ce se producea in județul Satu Mare in urma cu 50 de ani? first appeared on Informatia Zilei .

Era beat in momentul accidentului soldat cu decesul unui profesor de sport din Satu Mare EXCLUSIV: SENTINȚA DEFINITIVA – Polițistul Sebastian Chira a fost condamnat la 3 ani și șase luni inchisoare CU EXECUTARE.

22:11, 21.03.2024 - Curtea de Apel Cluj a soluționat astazi definitiv dosarul de ucidere din culpa in care a fost cercetat un polițist din Farcașa. Totul s-a intamplat in dimineața de 26 aprilie 2022, pe DJ 193, in zona podului peste Someș de la Ardusat. Atunci un autoturism condus de profesorul de educație fizica Ovidiu…

INCENDIU Incendiu la o casa de locuit din Ardud

13:35, 07.03.2024 - In data de 07.03.2024, la ora 03:47, dispeceratul Inspectoratului pentru situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina... The post INCENDIU Incendiu la o casa de locuit din Ardud first appeared on Informatia Zilei .

SIMULARE LA BAC In județul Satu Mare, participarea la simularea la Bac a fost in prima zi de 80,3%

07:17, 06.03.2024 - Incepand de luni, 4 martie, elevii de clasa a XII-a susțin probele scrise ale simularii examenului național de Bacalaureat. The post SIMULARE LA BAC In județul Satu Mare, participarea la simularea la Bac a fost in prima zi de 80,3% first appeared on Informatia Zilei .

AMBUD, NEGRESTI OAȘ, RACȘA Trei incendii stinse de pompieri intr-o noapte

12:20, 02.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea a doua incendii de gospodarii și un incendiu de vegetație uscata, in noaptea de 1 spre 2 martie 2024. The post AMBUD, NEGRESTI OAȘ, RACȘA Trei incendii stinse de pompieri intr-o noapte…

EFECTELE RAZBOIULUI Vulpile turbate iși fac apariția in județul Satu Mare

11:00, 23.02.2024 - In urma cu aproximativ o saptamana, consemnam un caz de rabie/turbare la o vulpe gasita in Micula. The post EFECTELE RAZBOIULUI Vulpile turbate iși fac apariția in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

CINSTIREA INAINTAȘILOR 37 de evenimente in 2023 prin Programul “Comemorarea Eroilor Neamului in județul Satu Mare”

15:00, 15.02.2024 - Programul "Comemorarea Eroilor Neamului in județul Satu Mare” continua și anul acesta. Scopul nobil de cinstire a inaintașilor ne revine fiecaruia dintre noi, iar in cadrul ședinței de bilanț pentru anul 2023, coordonatorul consilier Claudiu Florian Gazdac a prezentat toate activitațile derulate. The…

ISU SATU MARE Peste 60 de situații de urgența gestionate in weekend de pompierii din cadrul ISU Satu Mare

17:15, 12.02.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Someș” al judetului Satu Mare au intervenit, in acest weekend, pentru stingerea a doua incendii manifestate la un tomberon cu resturi menajere situat pe strada Zenit,... The post ISU SATU MARE Peste 60 de situații de urgența gestionate…


Ce parere ai despre aceasta stire?