Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DIRECTORUL editorial al "WASHINGTON POST" în timpul SCANDALULUI WATERGATE a MURIT!

Publicat:

a murit marti, la resedinta sa din Washington. Fostul director editorial al ziarului "" avea 93 de ani, anunta Mediafax.

Potrivit sotiei sale, , Bradlee a fost internat intr-un azil, din cauza starii de sanatate precare si a bolii Alzheimer de care suferea de mai multi ani.

A fost director editorial al publicatiei americane timp de 26 de ani, perioada in care cotidianul a castigat 17 premii Pulitzer si a cunoscut o dublare a audientei.

si , cei doi reporteri care au realizat ancheta in scandalul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Publicitate electorala | Iulia Marincean Fabian: Militez pentru dreptate și echitate! La conducerea Consiliului Județean Alba este timpul pentru schimbul de generații!

09:35, 13.05.2024 - Publicitate electorala | Iulia Marincean Fabian: Militez pentru dreptate și echitate! La conducerea Consiliului Județean Alba este timpul pentru schimbul de generații! Iulia Marincean Fabian: Militez pentru dreptate și echitate! La conducerea Consiliului Județean Alba este timpul pentru schimbul de…

Notițe de calendar – La Mulți Ani, Europa!

12:11, 09.05.2024 - Azi se sarbatorește Ziua Europei. Este unul dintre simbolurile menite sa promoveze unitatea in randul europenilor. Sa fie unitate, ca-i mai buna decat toate. La Mulți Ani, Europa! 1502 :  Cristofor Columb a parasit Cadiz cu nava sa amiral Santa Maria și cu alte trei vapoare in cea de-a patra și ultima…

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Cugireanul care lupta in Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Drum lin catre cer, Ovidiu Stoica!

12:40, 23.03.2024 - Cugireanul care lupta in Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Drum lin catre cer, Ovidiu Stoica! Cugireanul Ovidiu Stoica sau Tony cum il știa toata lumea a murit in noaptea de vineri spre sambata, in timpul unei misiuni de evacuare a raniților din regiunea Harkov, in Ucraina.…

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

Un politist local accidentat de un șofer in timp ce dirija traficul a murit dupa doua saptamani

12:55, 27.02.2024 - Un politist local din judetul Sibiu, accidentat in timp ce dirija traficul intr-o zona cu pericol de inundatii, a murit dupa doua saptamani. El a suferit trei stopuri cardio-respiratorii, ultimul neputand fi resuscitat. Politistul era si voluntar Salvamont, scrie News.ro. Primarul din Cisnadie a transmis,…


Ce parere ai despre aceasta stire?