Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dictatorul nord-coreean pregăteşte o staţiune montană de lux, în timp ce poporul moare de foame

Publicat:

Kim Jong-Un si-a laudat proiectul asemanandu-l cu statiunile de schi „de prima clasa" din lume, scrie Adevarul.ro.

Statiunea montana a atras atentia internationala inca din vara acestui an, in august, atunci cand Elvetia a refuzat sa onoreze o comanda a Phenianului de teleschiuri in valoare de 7,6 milioane de dolari. Compania elvetiana a spus la acea vreme ca blocheaza tranzactia deoarece regimul nord-coreean intentiona sa foloseasca echipamentul in scopul „propagandei".

se desfasoara pe o suprafata de 110 de kilometri, are mai multe trasee pentru schiat,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Kim Jong Un a supervizat o prima simulare de „lansare nucleara”. Liderul de la Phenian si-a exprimat „marea satisfactie fata de rezultatele exercitiului”

15:20, 23.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supravegheat, luni, primul exercitiu militar al tarii care simuleaza o „lansare nucleara", ca raspuns la exercitiile aeriene americano-sud-coreene, a relatat marti agentia de stat nord-coreeana KCNA, citata de AFP, conform News.ro.Exercitiile au testat pentru prima…

Dictatorul de la Phenian și-ar fi ales succesorul. Cine este 'steaua de dimineața a Coreii' / FOTO

22:46, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un "mare consilier", un titlu rezervat liderilor de varf, potrivit AFP, scrie AGERPRES. Mass-media de stat…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Kim Jong Un a condus un tanc in timpul unor exerciții militare. Galerie foto

11:10, 14.03.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a participat miercuri la un exercițiu militar care a inclus folosirea unui nou model de tanc, pe fondul unui context de securitate sensibil in estul Asiei. Kim a condus un „nou tip de tanc de lupta” in timpul exercitiilor. Coreea de Nord este un stat totalitar, condus…

Kim Jong Un a condus un tanc de lupta in timpul unor exerciții militare. Galerie foto

11:05, 14.03.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a participat miercuri la un exercițiu militar care a inclus folosirea unui nou model de tanc, pe fondul unui context de securitate sensibil in estul Asiei. Kim a condus un „nou tip de tanc de lupta” in timpul exercitiilor. Coreea de Nord este un stat totalitar, condus…

Cum arata baiatul lui Kim Jong Un: de ce dictatorul nord coreean il ține departe de ochii lumii

17:30, 24.02.2024 - Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, are un fiu, dar acesta este ținut departe de ochii lumii din cauza aspectului sau fizic "neatractiv", afirma un fost șef al serviciului de informații din Coreea de Sud.


Ce parere ai despre aceasta stire?