Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", mai sinceră ca niciodată! Ce spune despre kilogramele în plus

Publicat:

Gurile rele au spus ca Diana a luat ceva kilograme în plus de când a parasit casa "Mireasa pentru fiul meu", stiindu-se faptul ca dulciurile sunt marea ei pasiune, dar ce spune concurenta despre acest lucru?

Prezenta în cadrul emisiunii "", de la , bruneta a spus pe sleau întreg adevarul despre silueta ei."M-am îngrasat de fapt în timpul competitiei. Eu am perioade si perioade. Oscilez. Sunt dependenta de dulciuri. Avem o viata prea scurta ca o sa irosim cu diete", a declarat .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 


Ce parere ai despre aceasta stire?