Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluirile făcute de angajatul Twitter care i-a suspendat contul lui Trump în ultima zi de muncă

Publicat:

care i-a închis pentru 11 minute contul președintelui american , în ultima sa zi de munca, spune ca a fost o greșeala.

&"A fost cu siguranța o greșeala. Îmi cer scuze daca am ranit pe cineva, nu a fost intenționat. Nu am facut nicio infracțiuni, dar cu toate astea ma simt ca și cum aș fi &", a declarat , pentru TechCrunch.com.

Acesta spune ca în ultima sa zi de munca la Twitter, cineva a formulat o plângere împotriva lui Trump, cum ca ar fi încalcat regulile rețelei de socializare…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Anamaria Prodan continua scandalul cu Reghecampf. Dezvaluirile uimitoare facute despre antrenor de afacerista: „Nu mai are dreptul la nivel mondial”

10:41, 11.05.2024 - Tocmai cand apele pareau sa se linișteasca, Anamaria Prodan continua scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Oamenii legii au pus poprire pe bunurile comune, inclusiv pe locuința. Antrenorul nu ar mai putea sa iși desfașoare activitatea profesionala așa cum și-ar dori: „Nu mai are dreptul”. Scandalul dintre…

Joe Biden: Microsoft va construi un centru de date de 3,3 miliarde de dolari in Wisconsin

05:55, 09.05.2024 - Centrul va fi construit acolo unde predecesorul lui Biden si actualul rival al sau pentru presedintie, Donald Trump, a anuntat o investitie de 10 miliarde de dolari a producatorului taiwanez de electronice Foxconn in 2017, pe care compania a redus-o drastic ulterior. ”Sunt aici pentru a vorbi despre…

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Jucator de origine romana, suspendat 4 ani și jumatate - Precizarile facute de ITIA

21:01, 14.03.2024 - Jucatorul suedez de origine romana Dragoș Nicolae Madaraș a fost suspendat pentru o perioada de patru ani și jumatate, a anunțat Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Joe Biden - "Tanar si aratos". Liderul american intra in campania electorala cu un spot in care abordeaza problema varstei sale- VIDEO

11:00, 10.03.2024 - Spotul de 60 de secunde il arata pe presedinte glumind pe tema varstei si subliniind virtutile "celei mai puternice economii din lume". Videoclipul a fost lansat la scurt timp dupa discursul sau plin de patos despre starea Uniunii, iar spotul de 60 de secunde nu se fereste sa abordeze ceea ce multi…

Val de critici dupa declaratii considerate „rasiste'' facute de Trump la adresa alegatorilor de culoare

10:25, 25.02.2024 - Donald Trump a declansat un val de critici sambata dupa ce a facut mai multe declaratii in legatura cu alegatorii de culoare, sugerand ca inculparile care il vizeaza l-au facut un candidat placut in ochii afro-americanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?