Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZVĂLUIRI despre REGELE POP. Michael Jackson ”trăia în mizerie şi urina pe podea”

Publicat:

traia in mizerie si urina pe podea”, sustin foste menajere de la ferma superstarului, Neverland. Dezvaluirile apar intr-un interviu in care cinci foste menajere de la ferma il descriu pe artist drept ”cea mai murdara si mai insalubra persoana de la Hollywood”, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Headliner la Untold, Lenny Kravitz va fi headliner și la finala UEFA Champions League. Rock Starul american va include in show-ul sau piese clasice și noutațile de pe albumul „Blue Electric Light”

15:45, 17.05.2024 - Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive la categoria “Best Male Rock Vocal Performance”, va ajunge in aceasta vara pe scena principala a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, UNTOLD. Rock starul american a anunțat ca va avea un show live la finala evenimentului…

Dezvaluirile lui Rebel Wilson din noua ei carte au dus la divorțul unui celebru cuplu de la Hollywood. Ce s-a intamplat

15:05, 08.04.2024 - Rebel Wilson, celebra actrița de la Hollywood, a facut multe dezvaluiri palpitante in noua ei carte “Rebel Rising”, dar probabil ca nu se aștepta ca unele dintre ele sa duca la un divorț.

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Un celebru actor de la Hollywood a murit, a jucat sute de roluri. M Emmet Walsh, din ‘Blade Runner’ si ‘Knives Out’, avea 88 de ani

10:01, 21.03.2024 - Lumea filmului este in doliu, dupa aflarea veștii ca M. Emmet Walsh, din ‘Blade Runner’ si ‘Knives Out’, a decedat la varsta 88 de ani. Managerul sau, Sandy Joseph, a confirmat ca acesta a murit marți in Vermont. M. Emmet Walsh a decedat la varsta 88 de ani M. Emmet Walsh, un actor de caracter […] The…

Premiile Oscar. „Oppenheimer” obține șapte premii, inclusiv pentru cel mai bun film. Lista caștigatorilor celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar.

08:26, 11.03.2024 - „Oppenheimer”, drama despre fabricarea primei bombe atomice, in regia lui Christopher Nolan, a caștigat 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a ediții a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood.


Ce parere ai despre aceasta stire?