Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezbatere Historia la Adevărul LIVE, ora 12:00. Pace sau război în Ucraina?

Publicat:

Discutiile diplomatice, vizitele la nivel inalt ale liderilor Frantei si Germaniei la Moscova, schimburile de mesaje au lasat, la un moment dat, impresia ca urmeaza o detensionare a crizei, dar acest lucru nu s-a concretizat pe teren.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța rupe relațiile cu Rusia: 'Nu este in interesul nostru sa vorbim cu ei!' / Moscova reacționeaza dur: 'Macron se joaca cu focul'

09:25, 09.04.2024 - Discuțiile cu oficialii ruși nu mai sunt in interesul Franței, a declarat de ministrul afacerilor Externe al țarii, Stephane Sejourne. De cealalta parte, Moscova ii acuza pe acei politicieni care cer intervenția in Ucraina ca „se joaca cu focul”, totul cu referire la președintele francez Emmanul Macron.

Ancheta in cazul atentatului de la Moscova - Medvedev acuza Occidentul dupa interogarea suspecților. Prețul ar fi fost un milion de ruble

09:51, 08.04.2024 - Una dintre principalele voci radicale ale Kremlinului, fostul presedinte Dmitri Medvedev, in prezent vicepresedinte al Consiliului rus de Securitate, i-a numit pe liderii Statelor Unite, Marii Britanii, Frantei si Germaniei drept complici in atacul terorist de la Crocus City Hall, in spatele caruia…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Armenia, amenințata cu un nou razboi? Premierul Franței: Rusia cauta sa o pedepseasca

11:56, 21.03.2024 - Premierul francez Gabriel Attal a acuzat miercuri Rusia ca vrea „sa pedepseasca Armenia” pentru „aspiratia ei de pace si respectarea suveranitatii sale, principii pe care (Moscova) le incalca in Ucraina”.

Razboi in Ucraina, ziua 748. Moscova spune ca a respins un atac al Ucrainei la granița de vest. Kievul susține ca au intrat in lupta partizanii ruși anti-Putin

15:55, 12.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 748. Deputati ai partidului pro-Kremlin, Rusia Unita, au prezentat in Duma de Stat, un proiect de lege care declara ilegala predarea catre Republica Sovietica Socialista Ucraineana (RSS Ucraineana) a Crimeii in 1954.

Razboi in Ucraina, ziua 740. Moscova acuza Germania ca pregatește un razboi cu Rusia

17:11, 04.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 740. In discursul sau de duminica seara, președintele Volodimir Zelenski a afirmat ca e nevoie de voința politica din partea Europei și a SUA pentru a asigura proviziile militare pentru Ucraina.

Bomba lui Macron. Cat de real este riscul unui razboi NATO-Rusia

06:20, 29.02.2024 - Intrebarea este pe buzele tuturor, dupa ultimele declarații ale președintelui francez Emmanuel Macron. De ce a ieșit președintele Franței la rampa cu asemenea amenințari și ce ascund acestea, explica, pentru „Adevarul“, mai mulți experți in securitate.

Dmitri Medvedev spune ca Rusia nu se va opri pana nu va cuceri Kievul. „Avem multa treaba de facut”

13:25, 22.02.2024 - Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat joi, intr-un interviu acordat presei ruse, ca Rusia trebuie „sa ajunga la Kiev, pentru a atinge obiectivele operațiunii speciale”, susținand ca atat Kievul cat și Odesa sunt „orașe rusești”.Declarațiile sale au fost preluate…


Ce parere ai despre aceasta stire?