Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detaliul intim despre Antonia, pe care nu mulți îl știu! Artista a apelat la cea mai sexy intervenție de ordin estetic

Publicat:

Antonia este, de departe, una dintre cele mai frumoase artiste din industria muzicala romaneasca. Moștenitoarea unei frumuseți naturale de la mama ei și cu niște trasaturi de papușica, Antonia intoarce toate privirile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 3.500 de parinți au apelat la serviciul clujean ALOPEDI in primele trei luni ale acestui an

14:31, 02.04.2024 - Majoritatea apelurilor s-au finalizat cu recomandari ce au permis ingrijirea copiilor la domiciliu, iar parinților li s-au explicat care sunt semnele la apariția carora trebuie sa se adreseze medicului.

La ce intervenție a apelat Carmen Grebenișan, dupa separarea de Alex Militaru. Cum arata acum influencerița / FOTO

20:40, 26.03.2024 - Carmen Grebenișan a decis sa apeleze la o mica intervenție, dupa ce a anunțat separarea de Alex Militaru. Iata cum arata acum influencerița. Imaginile postate pe o rețea de socializare, dupa vizita la medicul estetician.

Adrian Mutu a apelat la o intervenție estetica! Procedura a avut loc in Turcia / VIDEO

13:45, 19.03.2024 - Adrian Mutu a luat o decizie de ultim moment! "Briliantul" a apelat la o intervenție estetica, procedura care a avut loc in Turcia. Iata ce schimbare a decis antrenorul de la CFR Cluj sa faca, dar și ce postare a facut, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Amarah, o noua intervenție estetica. La ce operație a apelat de aceasta data cea mai virala tanara transgender / FOTO

11:10, 07.03.2024 - Amarah a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni! Cea mai virala tanara transgender de la noi a trecut, de curand, prin cabinetul specialistului, acolo unde a avut parte de o noua transformare. Iata la ce operație a apelat de aceasta data Amarah!

La ce intervenție a apelat Carmen Negoița inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Ce și-a facut la fața

15:50, 02.03.2024 - Carmen Negoița a apelat la o intervenție estetica chiar inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta celui mai dur reality show din Romania a vorbit, fara ezitare, despre procedura pe care și-a facut-o la nivelul feței.

Un medic nutriționist sparge toate barierele: 'Celor care iși doresc sa slabeasca in mod sanatos și estetic le urez mai degraba... pofta buna'

23:56, 20.02.2024 - Un medic nutriționist sparge toate barierele: 'Celor care iși doresc sa slabeasca in mod sanatos și estetic le urez mai degraba... pofta buna' Doctorul nutriționist Vlad Roșca spune ca pare un paradox, dar atunci cand vrem sa pierdem in greutate trebuie sa incepem ziua cu mancare, deoarece ne ajuta…

Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar. Cum arata dupa intervenție și de ce a luat decizia: „Am analizat situația impreuna cu medicii”

12:55, 13.02.2024 - Adelina Pestrițu a anunțat ca a renunțat la implantul mamar, astfel ca recent a trecut printr-o intervenție chirurgicala. Fosta prezentatoare TV a explicat de ce a luat aceasta decizie total neașteptata pentru mulți. In anul 2016, Adelina Pestrițu a apelat la medicul estetician pentru a-și mari bustul.…

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!


Ce parere ai despre aceasta stire?