Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La ce intervenție a apelat Carmen Negoiță înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Ce și-a făcut la față

Publicat:

Carmen Negoița a apelat la o intervenție estetica chiar inainte de plecarea in sezonul 7 - . Concurenta celui mai dur reality show din Romania a vorbit, fara ezitare, despre procedura pe care și-a facut-o la nivelul feței.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Cum arata fiica lui Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Eva seamana mult cu tatal ei

11:55, 07.03.2024 - Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, se mandrește cu o fiica superba. Eva este deja majora și seamana foarte mult cu tatal ei. Iata cat de frumoasa este tanara.

Cine e Andreea Perețeanu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupa și ce afacere de succes are

17:10, 06.03.2024 - Carmen Negoița și sora ei, Andreea Perețeanu, au decis sa faca echipa la Asia Express sezonul 7. Descopera cu ce se ocupa aceasta, dar și care este motivul pentru care a decis sa participe la cel mai dur reality show.

Carmen Negoița, de urgența la medic inainte de plecarea in Asia Express. Ce intervenții și-a facut!

14:45, 29.02.2024 - Carmen Negoița, de urgența la medic inainte de plecarea in Asia Express. Ce intervenții și-a facut! Astfel, și-a rezolvat doua aspecte estetice de care nu era mulțumita: și-a reconturat linia mandibulara și barbia și a apelat la o intervenție de rinoplastie fara operație, cu scopul de a avea un nas…

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupa colega de echipa a lui Mihai Gainușa

11:35, 29.02.2024 - Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat in aventura vieții sale alaturi de Mihai Gainușa. Iata cu ce se ocupa aceasta și care este relația dintre cei doi.

Știrile Antena Stars. Betty Salam și soțul, mari emoții inainte de plecarea in Asia Express 2024. Cum a reacționat Catalin Vișanescu atunci cand i-a propus sa faca echipa / VIDEO

18:05, 28.02.2024 - Betty Salam și soțul ei formeaza una dintre echipele care vor porni in aventura Asia Express 2024. Concurenta spune ca are mari emoții, chiar daca este de atația ani in lumea mondena. Cei doi se pregatesc de momentul in care vor pleca in aventura de pe Drumul Zeilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?