Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii incredibile din dosarul sirianului ucis și ascuns într-o valiză în portbagajul mașinii sale!

Publicat:

Soția afaceristului sirian ucis și ascuns într-o valiza în portabgajul mașinii sale a încercat sa își trimita în închisoare o scrisoare de amenințare din partea mafiei arabe, totul pentru a declara în fața instanței ca se simte amenințata, în speranța ca va scapa de arest.

Femeia încerca astfel sa scape de procesul în care este judecata pentru uciderea soțului ei. Scrisoarea, însa, a fost interceptata de autoritați și a ajuns la judecatori.

"Inculpata îi cerea surorii sale sa compuna un text de amenințare, din partea…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campineanca Georgeta Popescu, premiata la Centenarul Federației Romane de Bob și Sanie

08:20, 27.04.2024 - Detalii despre eveniment ne-a oferit chiar Georgeta Popescu: &"Vineri am avut placerea sa particip la Centenarul Federației Române de Bob și Sanie, un moment festiv și emotionant, unde au fost rememorate repere unice ale sporturilor de iarna și aici ma refer la singura medalie olimpica la sporturile…

Crima care a șocat Kazahstanul. Fostul ministru al economiei și-a batut soția timp de 8 ore intr-un restaurant

11:11, 08.04.2024 - Detalii care au șocat opinia publica din Kazahstan apar in timpul procesului fostului ministru al economiei Kuandik Bișimbaev, acuzat ca și-a ucis soția in luna noiembrie a anului trecut. Acesta ar fi batut-o timp de opt ore in incinta unui restaurant care aparținea varului sau. Saltanat Nukenova care…

Un tanar de 22 de ani, cautat internațional, prins in Bihor. Barbatul a comis o crima in Franța

16:10, 07.04.2024 - Un tanar de 22 de ani, cautat la nivel internaționa, a fost reținut de autoritațile din Romania, la Bihor. Pe numele sau a fost emis un mandat european de arestare, fiind anchetat intr-un dosar de ucidere din culpa in Franța.

Barbatul care a ucis fetița concubinei și i-a ascuns cadavrul in lada canapelei, condamnat la 26 de ani de inchisoare. Decizia nu e definitiva

20:45, 03.04.2024 - Ilie Marcel Serbuc a fost condamnat miercuri, 3 aprilie, de Tribunalul Bucuresti la 26 de ani inchisoare pentru omor calificat si talharie, dupa ce a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele. Decizia nu este definitiva, relateaza Digi24. Pe de alta parte, magistratii…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!


Ce parere ai despre aceasta stire?