Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESTIN FRÂNT la 22 DE ANI! Un ospătar A MURIT într-un accident cumplit în Gorj. Fusese la un CHEF, la „Izvoare”

Publicat:


Un tanar de 24 de ani, din Filiași, s-a rasturnat cu autoturismul ieri dimineața, in comuna Tantareni. In mașina lui se aflau alți patru prieteni, iar impactul a fost atat de puternic, incat unul dintre pasagerii de pe bancheta din spate, , un tanar de 22 de ani, din Dolj, a murit in urma leziunilor suferite. Acest lucra ca ospatar la un restaurant din Filiași.


„Din cercetarile efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat ca un tanar de 24 de ani, din orasul Filiasi, judetul Dolj, in timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Tantareni, din directia Turceni

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Gorj: Tanar reținut de polițiști, dupa ce a lovit intentionat cu mașina o femeie de 31 de ani

11:45, 08.04.2024 - Un barbat a fost reținut duminica noapte, dupa ce ar fi lovit cu mașina o femeie și a plecat de la locul accidentului. Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurala Targu Carbunești au fost sesizați duminica dupa-amiaza, prin apel 112, de un barbat, ca in satul Florești, comuna Țanțareni, a avut loc…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?