Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despărţire în showbiz. Anunţul a fost făcut de vedetă pe Instagram după ce a fost înşelată

Publicat:

Fotomodelul in varsta de 51 de ani si fotbalistul au inceput sa se intalneasca in 2017. Marti, Anderson a confirmat pe Instagram despartirea de Rami. "Este greu de acceptat", a scris actrita din serialul "Baywatch" langa o fotografie alb-negru a ei alaturi de Rami. 

"Ultimul (mai mult de atat) doi ani au fost o mare minciuna". Actrita a continuat, spunand ca a fost "devastata" ca urmare a despartirii. Anderson l-a descris pe fostul iubit drept un "monstru" si a sugerat ca sportivul francez a inselat-o cu alta femeie. 

"Ne-a mintit pe toate. Cum este posibil sa controlezi inimile…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Cosmin Seleși dupa ce s-a aflat ca Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu revin la „MasterChef”, la Pro TV: „Bine, ba!”

16:16, 16.04.2024 - Cosmin Seleși s-a bucurat ca ii va avea din nou colegi de trust pe Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu. Cei trei bucatari revin la Pro TV, ca jurați ai sezonului 9 „MasterChef”. Astazi s-a aflat ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin la Pro TV, ca vor fi jurați…

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Un cuplu vedeta anunța ca va avea un copil

11:50, 05.04.2024 - Robert Pattinson și Suki Waterhouse așteapta primul copil. Cantareața Waterhouse a anunțat ca este insarcinata. Ea are o relație cu starul din Twilight de aproximativ șase ani, potrivit Agerpres.Anunțul a fost facut printr-un mesaj publicat pe Instagram.

Cu ce se ocupa Vero Caliman, Fetița Zurli, dupa ce și-a dat demisia din „Gașca Zurli”. Anunțul actriței: „Am lansat un proiect la care am visat de cand ma știu”

12:06, 29.03.2024 - Vero Caliman, actrița care a interpretat-o pe Fetița Zurli in „Gașca Zurli”, proiectul fondat de Mirela Retegan, anunța ca a pornit pe un nou drum profesional. S-a confesat in mediul online fanilor, care i-au aratat ca o sprijina. In urma cu trei saptamani, Vero Caliman și-a dat demisia din „Gașca Zurli”,…

Contractul uriaș semnat de George Burcea. Actorul a facut anunțul in mediul online. „Sunt extrem de emoționat și onorat”

15:51, 20.03.2024 - Lucrurile pe plan profesional merg din ce in ce mai bine pentru George Burcea, in varsta de 36. Dupa ce s-a impacat cu iubita lui, Viviana Sposub, actorul a semnat un contract uriaș. Recent, George Burcea și-a anunțat debutul pe marile ecrane intr-o distribuție valoroasa.Filmul de lung metraj marcheaza…

Alex Velea, prima reacție publica despre crima de la Padina. Unde se afla vedeta cand victima a fost taiata cu maceta

22:10, 11.02.2024 - Cantaretul Alex Velea a postat, duminica seara, un story pe Instagram, in care spune ca nu a avut nicio legatura cu incidentul de la hotelul din Padina, judetul Dambovita, unde un barbat a fost injunghiat mortal.


Ce parere ai despre aceasta stire?