Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deşi mai contagioasă, tulpina Omicron este mai puţin agresivă decât Delta

Publicat:

Potrivit cercetatorilor, in acest moment, omenirea se afla in cel mai bun punct din perioada pandemiei: varianta Omicron nu pare sa imbolnaveasca oamenii la fel de rau ca Delta, scrie . , medicii sud-africani au observat pentru prima data tendinta in noiembrie, iar modelul pare sa se mentina pe masura ce noua […] mai contagioasa, tulpina Omicron este mai putin agresiva decat Delta a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza care da fiori reci Occidentului: Putin nu vrea sa inceapa un razboi total cu NATO, dar are deja planuri de a o distruge din interior

10:05, 02.05.2024 - Politicienii spun ca Rusia reprezinta cea mai grava amenințare la adresa securitații europene de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, dar Rusia este slabita de razboiul din Ucraina și nu este in masura sa atace NATO, spun experții. In schimb, președintele rus vrea sa slabeasca și sa submineze…

Economia Iranului e un dezastru dupa decenii de sancțiuni, iar Rusia ar putea avea aceeași soarta: „Un avertisment pentru Putin”

22:30, 01.05.2024 - Economia Iranului este intr-o stare proasta. Deceniile de sancțiuni au dus la creșterea inflației și a datoriei guvernamentale, iar situația acestei țari ar putea fi un avertisment pentru Rusia, pe masura ce razboiul din Ucraina se prelungește, transmite Business Insider.

Cum incearca o gradina zoologica din Rusia sa-i „inspire” pe soldații lui Putin aflați in Ucraina

15:35, 01.05.2024 - O gradina zoologica din Rusia a anunțat pe rețeaua sociala VK ca a trimis doi pauni in Ucraina din dorința de a-i inspira pe soldații lui Putin. Postarea cu pricina a fost ulterior ștearsa, dupa ce internauții au inceput sa-l ironizeze in comentarii pe președintele rus, relateaza Business Insider.

VIDEO – Oameni striviți de o autostrada, in China: cel puțin 19 morți / 500 de salvatori intervin la fața locului

09:45, 01.05.2024 - Nouasprezece persoane si-au pierdut viata in urma surparii unei portiuni de autostrada in noaptea de marti spre miercuri in China, in provincia sudica Guangdong, a relatat televiziunea chineza CCTV, transmite AFP, relateaza Agerpres.

Anunț important pentru romanii cu doua mașini sau doua case. Legea mai puțin știuta te obliga sa faci asta

14:30, 29.04.2024 - Ca in orice stat democratic și cu un sistem fiscal bine pus la punct, pentru anumite tipuri de tranzacții nu se percep taxe și comisioane in plus de la contribuabili, dar in Romania vorbim de legea mai puțin știuta și care ii vizeaza pe romanii cu doua mașini sau doua case. Care este legea mai […] The…

SUA au cumparat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata

13:15, 29.04.2024 - SUA au cumparat 81 de avioane de lupta de fabricație sovietica din Kazahstan, un aliat istoric al Rusiei, dar care are relații tot mai apropiate cu țari occidentale, relateaza Business Insider. Avioanele ar putea fi folosite pentru piese de schimb sau ca momeala in regiunile de conflict, potrivit Kyiv…

Avertismentul serviciilor secrete germane: Putin se pregatește pentru un conflict cu țarile NATO chiar din 2026

22:11, 16.03.2024 - Serviciile de informații germane au pregatit guvernului un raport privind analiza amenințarii militare din Federația Rusa, conform caruia Moscova se pregatește pentru un conflict cu țarile NATO in urmatorii ani, relateaza Business Insider.

Dilemele dependenței, prizonierului și a securitații. Rusia lui Putin și joaca agresiva cu Republica Moldova

07:05, 06.03.2024 - Recentele diatribe de la Moscova la adresa Republicii Moldova, și chiar absența Republicii Moldova din discursul lui Putin despre Starea Națiunii subliniaza multiplele dileme ale dependenței, prizonierului și a securitații din regiunea Republicii Moldova.


Ce parere ai despre aceasta stire?