Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIREA care schimbă tot ce se știa - Virusul COVID-19 a fost găsit în Italia în analizele unui copil făcute în noiembrie 2019

Publicat:

Sars-CoV-2 a fost prezent in Italia deja din noiembrie 2019, cu trei luni inaintea pacientului zero” din Codogno. Acest lucru este demonstrat de tamponul orofaringian al unui copil de 4 ani, dus la urgențe atunci cu simptome respiratorii și varsaturi, anunța MEDIAFAX.

A doua zi, pe pielea copilului au aparut pete de rujeola, dar nu aceasta a fost boala infecțioasa care l-a afectat.

Tamponul, analizat ulterior, a aratat ca motivul imbolnavirii copilului a fost coronavirusul, cu cel puțin trei luni inainte de apariția oficiala a virusului in Italia, cu așa numitul „pacient zero”…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un adolescent roman de 16 ani, gasit mort in casa, in Italia. Baiatul ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare

19:25, 01.04.2024 - Un adolescent roman a fost gasit mort in casa, in Italia. Baiatul, in varsta de 16 ani, ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare. Descoperirea șocanta a fost facuta chiar de fratele lui mai mic.

Romania in top 5 al țarilor UE care au aruncat cele mai multe doze vaccin anti-COVID

19:15, 01.04.2024 - 4 miliarde de euro! Aceasta este valoarea vaccinurilor anti-COVID aruncate de țarile Uniunii Europene. O spune raportul Politico, iar clasamentul primelor cinci țari, cu cele mai multe doze aruncate, sunt: Germania – 83 milioane doze, Italia, Olanda, Spania și Romania (țara noastra a aruncat 35% din…

EDUCAȚIA COPILULUI Dezvoltarea personala, o activitate ce susține copilul in descoperirea resurselor interioare

09:05, 20.03.2024 - Am pașit intr-un an nou și daca pe finele lui 2018 puneam accentul pe planurile de dezvoltare personala in cazul adulților, in randurile de mai jos, din cele spuse de psihologi, ne oprim atenția asupra copiilor.  The post EDUCAȚIA COPILULUI Dezvoltarea personala, o activitate ce susține copilul in descoperirea…

Un studiu susține ca virusul SARS-CoV-2 ramane in sange mai mult de un an

16:40, 16.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare. In același timp, oameni de știința italieni susțin ca sistemul nostru imunitar este capabil…

Cel mai complet studiu privind efectele pandemiei COVID. Speranța de viața a scazut DRAMATIC

00:10, 14.03.2024 - Pandemia \"\"a avut un impact mai profund decat orice alt eveniment observat intr-o jumatate de secol, inclusiv razboaie și dezastre naturale\"\", sustine co-autorul Austin E. Schumacher de la Institutul pentru Valori și Evaluare a Sanatații (IHME) de la Universitatea din Washington, Statele Unite,…

Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori anti-COVID. Ce au descoperit cercetatorii

07:55, 06.03.2024 - Un barbat german "hipervaccinat", care ar fi primit 217 vaccinuri Covid in 29 de luni, nu a prezentat "niciun semn" ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care provoaca Covid-19 si nu a raportat niciun efect secundar legat de vaccin, potrivit unui studiu publicat in revista Lancet Infectious Diseases,…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Amprentele pot fi recreate din sunete facute la atingerea ecranului

09:00, 21.02.2024 - Avertizarea vine din partea unei echipe de cercetatori americani si chinezi, care tocmai au publicat o cercetare in acest sens. Swipe-ul (miscarea degetului pe ecran) emite sunete specifice, iar pe baza acestor sunete, pot fi recreate amprentele degetelor, care pot fi folosite pentru deblocarea dispozitivelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?