Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire spectuloasă. Acest pește este unic în lume

Publicat:

Primul peste cu sange cald din lume a fost descoperit recent de oceanologii americani in largul coastelor californiene, informeaza francetvinfo.fr. Este vorba de prima specie de pesti care prezinta aceasta caracteristica specifica mamiferelor si pasarilor, afirma oamenii de stiinta americani, al caror studiu a fost publicat joi in revista Science, relateaza descopera.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Intalnire emotionanta intre Zelenski si veterani americani in Normandia: „Sunteti un erou, ma voi ruga pentru dumneavoastra”

21:21, 06.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut o intalnire emoționanta, joi, cu veterani americani, la Omaha Beach, unde a fost prezent pentru a marca 80 de ani de la Debarcarea din Normandia, relateaza The Huffington Post.

Descoperire extrem de rara: valorea acestei scrisori este de neprețuit pentru știința

07:11, 02.06.2024 - Arheologii au gasit o colecție de scrisori antice scrise pe papirus care par sa prezinte corespondența dintre comandanții militari romani, intr-o descoperire „extrem de rara”. Documentele au fost descoperite de o echipa de cercetatori polonezi alaturi de alte vestigii - cum ar fi monede și ceramica…

Pedeapsa primita de un interlop din Braila care a injunghiat doi baschetbaliști americani. Care a fost deznodamantul

13:01, 14.05.2024 - Interlopul Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, a injunghiat doi baschetbaliști americani in septembrie 2018 intr-un club din Braila. Șocați de cele intamplate, sportivii și-au reziliat contractele, iar Primaria a retras ulterior finanțarea clubului de bachet, provocand colapsul acestuia.

Descoperire revoluționara: Baterii și condensatori cu densitate energetica record

18:15, 09.05.2024 - O echipa de cercetatori a facut o descoperire neintenționata care ar putea schimba fundamental modul in care stocam și accesam energia. O noua structura materiala, dezvoltata pentru a imbunatați condensatorii, ar putea prelungi semnificativ viața bateriilor pentru vehiculele electrice și dispozitivele…

Descoperire uluitoare a cercetatorilor! Vitamina care ar putea juca un rol important in combaterea cancerului

10:55, 27.04.2024 - Un studiu recent, publicat in revista Science, sugereaza ca vitamina D ar putea juca un rol important in combaterea cancerului, scrie Mediafax. Cercetatorii au descoperit ca șoarecii hraniți cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistența sporita la tumori și au raspuns mai bine la tratamentele…

Dispariția misterioasa a fiicei de 16 ani a unor magnați americani ai tehnologiei. Cand a fost vazuta ultima data VIDEO

16:15, 26.04.2024 - Mint Butterfield, fiica unor cunoscuți antreprenori din lumea tehnologiei, a disparut in weekend. Tanara de 16 ani a fost zarita pentru ultima data duminica seara, in Bolinas, California, la nord de San Francisco.

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Ce cauta magnații americani la curtea Imparatului Roșu

17:05, 27.03.2024 - Președintele Xi Jinping s-a intalnit cu directorii executivi americani, printre care Evan Greenberg de la Chubb și Cristiano Amon de la Qualcomm. O intalnire cu talc, deoarece se urmarește refacerea legaturilor distruse de tensiunile geopolitice și comerciale dintre cele mai mari doua economii ale lumii.…


Ce parere ai despre aceasta stire?