Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire MACABRĂ sub un pod din Câmpulung Muscel VIDEO

Publicat:

Cadavrul unei femei a fost gasit in de doi muncitori care mergeau la serviciu spre fosta platforma ARO. Oamenii au sunat ingroziti la 112 si au chemat o ambulanta.

Tanara a fost gasita dezbracata de la brau in sus si agatata cu un picior de un drug de fier. Din pacate, medicii veniti la fata locului nu au putut decat sa constate decesul. Femeia era moarta de aproape 10 ore. Este posibil ca trupul sa fi fost adus de apa din amonte, pentru ca avea mai multe urme de lovituri, semn ca s-a izbit de bolovani.

"E vorba de o femeie de 28 de ani, mama a doi copii, a doua…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la Pitești: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina

08:50, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta.

Descoperire macabra in Focșani. Un politist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie

09:25, 25.04.2024 - Un polițist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie din Focșani. Persoana decedata a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 43 de ani. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla ce s-a intmplat, de fapt.

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.

Incident șocant in Buzau: O fetița de șapte ani a fost desfigurata de cinci caini care au atacat-o in mijlocul zilei pe strada

14:15, 14.04.2024 - Incidentul ingrozitor s-a petrecut ziua in amiaza mare, sub ochii fetiței, care o urmarea de la distanța. Femeia și cațiva localnici care au vazut și ei ingroziți ce se intampla au reușit sa o salveze pe fata. Aceasta a fost internata intr-un spital din capitala unde va primi ingrijirile necesare.Fetița…


Ce parere ai despre aceasta stire?