Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIRE MACABRĂ în Munţii Piatra Craiului

Publicat:

Potrivit sefului , , salvamontisii au fost anuntati, sambata, ca in zona din a fost gasit un schelet uman, insa au mers la fata locului luni dimineata, alaturi de un politist din Zarnesti, scrie Mediafax.

Salvamontisii au fost anunti despre gasirea scheletului uman de catre doi alpinisti care parcurgeau un traseu nemarcat din zona din .

"Scheletul uman a fost gasit in zona , la o altitudine de circa 1.800 de metri. Era acolo de ani buni. Nu am gasit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra, intr-o localitate din județul Arad. Doi batrani, de 72 și 77 de ani, gasiți morți in casa

21:40, 14.06.2024 -  Din informațiile de la fața locului se pare ca ar fi vorba despre doi soți de 72 și 77 de ani, iar descoperire macabra ar fi fost facuta chiar de fiul acestora. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa…

Descoperire macabra in Braila! Doua persoane au fost gasite moarte intr-un imobil. Aveau urme de violenta pe corp 

22:11, 11.06.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-o locuința din Braila. Doua persoane, femeie și barbat, au fost gasite fara suflare, cu urme de violenta pe corp. Oamenii legii au inceput cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs tragedia.

BAIA MARE Descoperire macabra astazi dupa amiaza intr-o garsoniera din Baia Mare

18:40, 27.05.2024 - Descoperire macabra astazi dupa amiaza intr-o garsoniera din Baia Mare. Un barbat in varsta de aproximativ 65 de ani a... The post BAIA MARE Descoperire macabra astazi dupa amiaza intr-o garsoniera din Baia Mare first appeared on Informatia Zilei .

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Descoperire macabra in Focșani. Un politist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie

09:25, 25.04.2024 - Un polițist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie din Focșani. Persoana decedata a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 43 de ani. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla ce s-a intmplat, de fapt.

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.


Ce parere ai despre aceasta stire?