Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră în Gorj: Bărbat beat, lângă cadavrul în putrefacție al tatălui său

Publicat:

Un barbat de 58 de ani din Targu-Jiu, județul Gorj, a fost gasit beat de polițiști langa cadavrul in putrefacție al tatalui sau. Polițiștii au deschis o ancheta in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Gorj, un barbat de 58 de ani, din Targu-Jiu, a fost gasit, joi seara, in stare avansata de ebrietate, langa cadavrul tatalui sau. Polițiștii au fost sesizați de un barbat care a spus ca vecinul sau nu rapunde la ușa.

„La fata locului s-au deplasat polițiști si un echipaj din cadrul ISU Gorj, care au dislocat ușa de acces in apartament, iar in interior au…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire MACABRA! Polițiștii au gasit un barbat ce și-a pus capat zilelor intr-un garaj!

08:35, 08.05.2024 - La data de 7 mai a.c., in jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați despre faptul ca un barbat de 80 de ani a fost gasit spanzurat in garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca. In urma examinarii preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Cadavrul unui barbat, gasit langa Balta Craiovița. Are leziuni și rani grave. Ce ipoteze au polițiștii

23:06, 26.03.2024 - Descoperire șocanta in Craiova! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in Craiova, in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.


Ce parere ai despre aceasta stire?