Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră în casa unui ginecolog: borcane cu fetuși umani, ascunse sub podea

Publicat:

O descoperire macabra a socat autoritatile din Tokyo. Cel putin patru borcane in care erau conservati fetusi umani au fost gasite in podeaua unei case din capitala Japoniei, scrie digi24.ro.Locuinta a apartinut unui medic ginecolog, dar era parasita de trei ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Descoperire macabra in Focșani. Un politist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie

09:25, 25.04.2024 - Un polițist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie din Focșani. Persoana decedata a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 43 de ani. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla ce s-a intmplat, de fapt.

Meciul Coreea de Nord - Japonia, din preliminariile CM-2026, nu va mai avea loc dupa ce gazdele l-au anulat fara explicații

23:25, 25.03.2024 - Mansa retur a meciului de calificare la Cupa Mondiala din 2026 dintre Coreea de Nord si Japonia, programata marti, pe care Coreea de Nord a anulat-o fara a oferi niciun motiv, "nu se va juca si nici nu va fi reprogramata", a anuntat FIFA. "Cazul si rezultatul meciului vor fi supuse comisiei disciplinare…

Descoperire MACABRA! Un barbat a fost gasit, decedat, in propria sa locuința!

18:11, 08.03.2024 - O descoperire macabra a avut loc in municipiul Gherla din județul Cluj, unde un barbat, de aproximativ 70 de ani, a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau. In cursul zilei de vineri, s-a sesizat prin apel la 112, ca un barbat in varsta nu a mai fost vazut de cateva zile și nici nu raspunde la…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Cel mai mare video-mapping din lume lumineaza sapectaculos un zgarie-nori din Tokyo VIDEO

10:25, 27.02.2024 - Turnurile impozante ale Cladirii Guvernului Metropolitan din Tokyo, capitala Japoniei, gazduiesc cel mai mare spectacol permanent de video-mapping din lume, iar autoritatile spera ca acesta va deveni o noua atractie turistica, transmite marti AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?