Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire inedită făcută în apropierea planetei Saturn

Publicat:

Zilele trecute, sonda spatiala Cassini a facut o descoperire inedita in apropierea planetei Saturn. Analizorul de praf cosmic de la bordul vehiculului a identificat particule microscopice provenind de la stele aflate la foarte mare departare fata de sistemul nostru solar. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire inedita: Elefanții iși pun singuri nume și așa se striga unii pe alții

14:20, 11.06.2024 - De-a lungul timpului, cercetatorii care au studiat elefantii au observat un fenomen interesant. Uneori, cand un elefant emite o chemare catre un grup de elefanti, toti membrii grupului ii raspund. Cateodata insa, cand acelasi elefant emite o strigare similara catre grup, raspunde un singur individ,…

Descoperire infioratoare facuta intr-o școala veche din Bistrița-Nasaud, in timpul renovarii

17:11, 31.05.2024 - Firma care lucreaza la reabilitarea cladirii in care a functionat vechea scoala din comuna bistriteana Livezile, aflata in prezent in proprietate privata, a descoperit, vineri, ramasite umane in planseul imobilului, despre care se crede ca ar fi vechi de zeci de ani.

Descoperire de senzație facuta de cercetatori cu privire la ciori: „Oamenii nu dețin monopolul asupra unor abilitați”

11:20, 25.05.2024 - Se pare ca ciorile sunt inzestrate cu „superputeri”. Aceste pasari pot numara pana la patru și pot adapta numarul de sunete pe care le scot in funcție de cifra aratata, potrivit unui nou studiu, condus de o echipa de cercetatori de la laboratorul de fiziologie animala al Universitații Tubingen.

Caz ingrozitor in Vaslui. Un barbat a fost gasit mort, in apropierea unei școli. O femeie a alertat polițiștii: ”Am crezut ca este un sac de gunoi”

09:40, 24.05.2024 - Descoperire halucinanta in Vaslui! Un barbat a fost gasit mort, pe iarba, in aproaierea unei școli. Cea care a alertat autoritațile a fost o femeie care trecea prin zona. La prima vedere, femeia a crezut ca este un sac de gunoi. Dupa ce s-a apropiat, ceea ce a vazut a șocat-o profund.

Salvarea planetei poate veni de la aceasta descoperire: China și Mareea Britanie au realizat un material ce poate capta dioxidul de carbon și nu numai

04:40, 19.05.2024 - Un nou tip de material poros a fost creat de oameni de știința din Marea Britanie și China. Acest material are o structura moleculara unica, care poate capta dioxidul de carbon și alte gaze cu efect de sera.

Cat de asemanatoare sunt Terra și Marte? Cercetatorii au facut o descoperire inedita pe Planeta Roșie: „Ceva special a fost acolo”

19:21, 07.05.2024 - O serie de roci imprastiate pe o straveche linie a unui tarm de pe Marte arata ca Planeta Rosie ar fi fost mult mai asemanatoare Terrei decat au crezut oamenii de stiinta, conform unui studiu publicat in jurnalul JGR Planets, transmite marti Live Science.

Acces Direct. Poetul Victor, care a fost dat disparut in ianuarie, gasit fara suflare! Barbatul a fost descoperit in apropierea casei / VIDEO

18:05, 01.04.2024 - Moartea poetului pare desprinsa din filmele polițiste! Victor a disparut in luna decembrie a anului trecut, iar nepotul l-a cautat foarte mult. Zilele trecute, trupul neinsuflețit al unchiului a fost gasit aproape de casa, iar indiciile de la fața locului duc spre ipoteze șocante. Lucian, nepotul poetului,…

Descoperire de excepție in inima Caii Lactee facuta de Telescopul Gaia

18:10, 24.03.2024 - Telescopul spatial Gaia, care are drept misiune cartografierea Caii Lactee, a identificat doua grupe de stele primitive in inima galaxiei noastre, care s-ar afla la originea formarii sale in urma cu peste 12 miliarde de ani, potrivit unui studiu publicat joi, informeaza AFP preluat de agerpres. Acesti…


Ce parere ai despre aceasta stire?