Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire INCREDIBILĂ făcută de cercetători. Păpușile VOODOO cu figura ȘEFULUI cresc moralul angajaților

Publicat:

Un studiu recent arata ca angajații pot deveni mai eficienți daca la munca li s-ar permite sa impunga ace in papuși voodoo cu chipul șefilor lor, pentru a-și varsa astfel frustrarile, se arata intr-un studiu al unor economiști din Canada.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire de senzație facuta de cercetatori cu privire la ciori: „Oamenii nu dețin monopolul asupra unor abilitați”

11:20, 25.05.2024 - Se pare ca ciorile sunt inzestrate cu „superputeri”. Aceste pasari pot numara pana la patru și pot adapta numarul de sunete pe care le scot in funcție de cifra aratata, potrivit unui nou studiu, condus de o echipa de cercetatori de la laboratorul de fiziologie animala al Universitații Tubingen.

A fost aflat secretul plantelor cu radacini puternice și creștere rapida. Are legatura cu postul

18:10, 23.05.2024 - Radacinile servesc drept „guri” vitale prin care plantele absorb apa și mineralele, se ancoreaza in pamant și cresc. Cu toate acestea, mecanismele complexe din spatele modului in care cresc radacinile plantelor au ramas mult timp un mister. Acum, un studiu important a rezolvat acest „puzzle”, dezvaluind…

UN NOU STUDIU Un lanț de supermarket-uri din China ofera angajaților sai 10 zile libere daca sunt triști

09:35, 20.05.2024 - Un lanț de supermarket-uri din China le ofera angajaților sai zile de „unhappy leave”. The post UN NOU STUDIU Un lanț de supermarket-uri din China ofera angajaților sai 10 zile libere daca sunt triști first appeared on Informatia Zilei .

Situație incredibila: Barbat infectat cu COVID -19 timp de 613 zile

07:25, 22.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informeaza DPA.

Descoperire revoluționara facuta de cercetatori: O singura doza dintr-o noua clasa de antibiotice a tratat infecțiile din sange in doar 4 ore

00:11, 14.04.2024 - Rezistenta la antimicrobiene (RAM) reprezinta una dintre cele mai importante amenintari la adresa sanatatii publice si a asistentei medicale moderne. Acum, oamenii de stiinta au descoperit o modalitate complet noua de a anihila infectiile bacteriene rezistente la medicamente, scrie news.ro.

VIDEO Poveste incredibila la CM Patinaj artistic - A revenit dupa 16 ani și a cucerit aurul mondial

11:31, 22.03.2024 - Canadianca Deanna Stellato-Dudek (40 de ani) a devenit cea mai varstnica sportiva care un caștiga titlu mondial intr-o proba de patinaj artistic, dupa ce s-a impus in concursul de perechi din cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal (Canada), alaturi de Maxime Deschamps.

FOTO | Descoperire incredibila: Un grup de muncitori forestieri au gasit in interiorul unui copac un caine mumificat de peste 50 de ani

20:30, 08.03.2024 - Un caine mumificat a fost o descoperire șocanta pentru muncitorii forestieri, care lucrau la taierea unui copac in bucați și aproape ca l-au transformat in mulci. Exista unele lucruri pe care se așteapta sa le intalneasca exploatanții forestieri atunci cand taie copaci. Cuiburile de pasari și lucrurile…

Salariile angajaților din Sanatate și Asistența Sociala cresc cu 20%. Masura se aplica in doua tranșe

18:46, 07.03.2024 - Guvernul a aprobat, joi, ordonanța de urgența care vizeaza majorarea cu 20% a salariilor de baza in Sanatate și Asistența Sociala, incepand cu luna martie 2024. Masura se va aplica in doua tranșe.


Ce parere ai despre aceasta stire?