Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire de senzatie! Desi s-au crezut pierdute, o parte din moastele Cuvioasei Parascheva au fost gasite in altarul Catedralei din Roman!

Publicat:

Moastele ar fi fost ascunse in altarul Catedralei, de catre un preot izgonit de comunisti din oras, in anii '80.Credinciosii au avut ocazia sa le vada si sa se inchine iar la aceste ramasite sfinte, mentionate pentru prima data de , in urma cu 300 de ani. 
Intr-o ceremonie fara precedent in oras, pentru prima data preotii Catedralei din Roman au purtat in procesiune moastele .Crestinii s-au arata bucurosi sa se inchine la ele, in si ajun de Bunavestire.
Din spusele preotilor care au redescoperit ramasitele, acestea…

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in cazul femeii gasite moarta intr-o remorca! Sora ei se afla sechestrata intr-un bloc din apropierea rulotei / FOTO

14:10, 11.06.2024 - O descoperire șocanta a fost facuta recent in cazul femeii gasite moarta intr-o remorca! Sora ei se afla sechestrata intr-un bloc din apropierea rulotei. Iata ce au descoperit anchetatorii care se ocupa de acest caz cutremurator!

Descoperire de senzație facuta de cercetatori cu privire la ciori: „Oamenii nu dețin monopolul asupra unor abilitați”

11:20, 25.05.2024 - Se pare ca ciorile sunt inzestrate cu „superputeri”. Aceste pasari pot numara pana la patru și pot adapta numarul de sunete pe care le scot in funcție de cifra aratata, potrivit unui nou studiu, condus de o echipa de cercetatori de la laboratorul de fiziologie animala al Universitații Tubingen.

Descoperire șocanta pe o strada din Bistrita! Un barbat a fost gasit mort in propria masina. Trecatorii au crezut ca doarme și nu l-au deranjat: "Nu pot sa cred"

08:26, 21.05.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani a fost gasit mort, in propria mașina, pe o strada din Bistrița. Oamenii care l-au vazut in autoturism au crezut ca doarme, nimeni nu și-a dat seama ca acesta decedase. Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. 

Descoperire șocanta la granița Romaniei. Cadavrele a șase ucraineni, gasite in raul Tisa

12:21, 07.05.2024 - Sase cadavre au fost descoperite intr-o singura zi in raul Tisa, la granita dintre Romania si Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineana, iar celelalte doua pe partea romana. Barbații din Ucraina continua sa fuga de razboi. Unii trec ilegal granita in Romania, fie prin raul Tisa, fie…

Crestinii ortodocsi si greco-catolici si neo-protestanti sunt in prima zi de Paste

07:35, 05.05.2024 - Crestinii ortodocsi si greco-catolici si neo-protestanti sunt astazi in prima zi de Pasti, cea mai mare sarbatoare a crestinismului. Credinciosii au primit la miezul noptii, in fata bisericilor, lumina din lumanarea preotilor, gest care simbolizeaza primirea vestii ca Hristo s-a inviat. La Catedrala…

Joia Mare. Traditii si superstitii. In ziua celor 12 denii se prepara cele mai importante copturi

08:05, 02.05.2024 - Crestinii ortodocsi sunt in Saptamana Patimilor, perioada care ne aduce aminte de suferintele, rastignirea si ingroparea Domnului. Fiecare zi din Saptamana Patimilor are o semnificatie deosebita, iar deniile pun in valoare acest lucru. Credinciosii sunt chemati sa se osteneasca printr o postire mai…

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.


Ce parere ai despre aceasta stire?