Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Filcea nu vrea să își mai doneze hainele! De ce a luat soția lui Flick această decizie: “Oamenii nu...“ / VIDEO

Publicat:

marturisește ca a fost invațata de mica sa ajute insa, de curand, a ramas dezamagita. Soția lui Flick a vorbit, la , despre povestea care se ascunde in spatele donațiilor facute de aceasta și de ce a luat decizia sa nu iși mai dea hainele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Șeful Casei de Pensii: „In urma recalcularii, nicio pensie nu va scadea. Am pus clar o prevedere ca oamenii sa nu sufere”

00:05, 11.03.2024 - „La sfarșitul anului am avut legea, acum avem normele, urmeaza sa semnam contractul, dupa ce vom avea software-ul actualizat va incepe și recalcularea. Aceasta este procedura. Suntem in grafic, nu avem nicio intarziere astfel incat in luna septembrie oamenii sa iși primeasca pensiile recalculate. O…

Star Matinal. Cum a inceput povestea de iubire dintre Mario Joy și soția lui, Madalina. Cei doi sunt impreuna de 10 ani: „I-am trimis o cerere...” / VIDEO

11:45, 23.02.2024 - Mario Joy a dezvaluit cum a inceput povestea de iubire dintre el și soția lui, Madalina. Cei doi sunt impreuna de mai bine de 10 ani și au trecut prin multe impreuna de-a lungul timpului. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum sa usuci rufele in interiorul locuinței cu ajutorul dezumidificatorului. Locul din casa unde trebuie sa-l așezi

17:45, 08.02.2024 - Dezumidificatoarele sunt o necesitate in casele noastre, mai ales in sezonul rece, cand umiditatea este mult mai mare. De asemenea, este foarte folositor atunci cand dorim sa uscam rufele, insa nu le putem intinde afara din cauza condițiilor meteo. Modul eficient de a usca rufele in casa cu ajutorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?