Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Filcea, mesaj emoționant pentru Eva Maria: „Iubita mea”. Ce promisiune i-a făcut soția lui Flick fetiței sale

Publicat:

și Flick se bucura din plin de prima vacanța la mare alaturi de fetița lor, micuța , care a venit pe lume in urma cu doar doua luni. Datorita faptului ca se afla la mare, a postat și un mesaj emoționant pentru . Iata ce promisiune i-a facut soția lui Flick fetiței sale!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Yasmine Pascu, mesaj emoționant pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Ce fotografie speciala a publicat partenera artistului: „1 iunie...”/ FOTO

18:15, 01.06.2024 - Yasmine Pascu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Vedeta a facut o postare cu ocazia zilei de 1 iunie, ZiuaCopilului. Iata ce fotografie speciala a publicat partenera de viața a artistului!

Ce frumoasa e fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cat de mare a crescut Eva-Maria / FOTO

22:00, 05.05.2024 - Denisa Filcea și Flick au o fetița frumoasa de aproape doi ani, ce devine tot mai frumoasa. Cei doi sunt parinți foarte atenți cu fiica lor și se implica in creșterea și educația sa. De data aceasta, au publicat o imagine cu micuța și au primit multe aprecieri.

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli o sarbatoresc pe fiica cea mare, Smaranda. Ce mesaj emoționant a scris soția regizorului: ”De cand te-am nascut...” / FOTO

20:35, 08.04.2024 - Codin Maticiuc și Ana Pandeli au parte de o mare sarbatoare in familia lor. Smaranda, prima fetița a cuplului, a implinit 5 ani și incepe sa le semene cat mai mult parinților ei. Soția regizorului a publicat un mesaj emoționant, impreuna cu cateva fotografii cu micuța pe rețelele de socializare.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!


Ce parere ai despre aceasta stire?