Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară! Actorul a dat marea veste: ”Suntem tare emoționați și bucuroși”

Publicat:

Bucurie mare in showbiz! Denis Ștefan va deveni tatic pentru a doua oara! Actorul a dat marea veste pe rețelele de socializare. Frumoasa sa soție, Cristina, este insarcinata din nou, iar toata familia radiaza de bucurie. Actorul din celebra producție ”Inima de țigan” și-a exprimat sentimentele prin intermediul unui mesaj emoționant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Inima se marea, suferea. Nu aveam cum sa dau inapoi'

06:35, 18.04.2024 - Ioana, o pacienta in varsta de 27 de ani, și-a dorit foarte mult un copil, insa de-a lungul timpului a pierdut mai multe sarcini. Dorința parea tot mai greu de indeplinit, dar ca printr-o minune a reușit sa ramana din nou insarcinata.

Star Matinal. Nicolae Botgros, din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste: „Bucuria o imparțim...” / VIDEO

10:10, 27.03.2024 - Nicolae Botgros este din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artistul a vorbit despre acest subiect extrem de important din viața lui, dar a și facut marturisiri despre meseria lui. Iata ce a spus acesta pentru emisiune!

Ministrul Mediului, despre Programul Rabla Plus: „Au reusit sa epuizeze bugetul in doar 16 minute”

21:55, 21.03.2024 - ”Am vazut un interes foarte mare pentru persoanele juridice, la fel cum am vazut un interes formidabil din partea autoritatilor publice locale. Ele au reusit sa epuizeze bugetul in doar 16 minute, daca imi amintesc eu bine, ceea ce ne bucura pe de o parte, pe de alta parte, ne face in viitor sa regandim…

Mircea Bravo a devenit tatic! Pe fetița o chema Mira și…

08:10, 23.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tatic și a impartașit vestea cu fanii sai din mediul online. Soția sa a adus pe lume o fetița, la clinica Novogyn din Cluj Napoca. ”De miercuri, eu și Georgiana suntem parinții acestei fetițe pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte…

Bucurie mare in familia lui Marian Aioanei. Portarul Rapidului a devenit tatic / FOTO

22:01, 19.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Marian Aioanei. Portarul Rapidului a devenit tatic. Cu puțina vreme in urma acesta a facut publica o fotografie emoționanta in care apare ținandu-și in brațe fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?