Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Demi Lovato nu mai arata asa. Ce schimbare de look si-a facut cantareata

Publicat:

Cantareata de 21 de ani si-a vopsit parul, albastrul cu care si-a uimit fanii la sfarsitul anului transformandu-l in roz. Surprinsa la finalul acestei saptamani la mai multe evenimente, dar si alaturi de prietena sa , i-a luat prin surprindere pe toti cu noul aspect.


Pentru a scoate in evidenta cat mai bine noua culoare a parului, a ales sa se imbrace in haine de culoare cat mai inchisa, astfel ca in fotografiile care au aparut pe internet cantareata era imbracata in pantaloni si bluze negre.



Nu este pentru prima data…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lidia Buble vorbește despre tradare, defecte și schimbare! Ce nu va face absolut niciodata cantareața / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Lidia Buble spune ca a fost tradata de foarte multe ori. Artista vorbește și despre ceea ce considera ea a fi defect, dar și despre schimbarile pe care le-a facut. Mai mult, a marturisit și ce nu ar face niciodata, chiar daca, la un moment dat, "s-a pus presiune" asupra ei.

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Imagini cu Selena Gomez fara machiaj. Cum arata cantareața in mod natural

17:15, 25.03.2024 - Selena Gomez (31 ani) a postat pe contul sau de Instagram o serie de imagini fara machiaj, cu ea “reala”. Cantareața pop, actrița și fondatoarea “Rare Beauty” a incarcat o serie de fotografii pe Instagram Stories, inclusiv un selfie in care apare fara machiaj. Cu parul ciufulit și purtand un halat sau…

Oana Radu, decizie de ultim moment! Artista s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei: „Imi fac curaj” / VIDEO

12:20, 21.03.2024 - Oana Radu a luat o decizie de ultim moment. Cantareața s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei, astfel ca și-a anunțat fanii despre ce este vorba. Iata postarea facuta de Oana Radu, in urma cu puțin timp!

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Star Matinal. Cantareața din Romania, speriata de hoți. Locuința i-a fost sparta de doua ori. A fost nevoita sa vanda casa: „Au stat pe balcon sa ma aștepte”

12:46, 27.02.2024 - O artista din Romania a trecut prin momente grele, dupa ce s-a trezit ca locuința i-a fost sparta de doua ori. I-au fost furate de la bijuterii pana la actele firmei, iar hoții voiau sa plece și cu mașinile.

Cati bani cere Delia pentru un spectacol de o ora. Este printre cei mai scumpi artisti din Romania, suma nu e deloc mica

08:45, 14.02.2024 - Salile sunt pline la concertele sale, mulți tineri, precum și adulți iubind-o. Puțini sunt cei care știu ce onorariu are Delia pentru un spectacol de o ora. Cantareața se numara printre cei mai scumpi artiști din Romania, potrivit unui clasament intocmit recent in acest sens. Delia, printre cei mai…

VIDEO: Revenire surpriza pe scena a cantaretei Celine Dion, la gala Premiilor Grammy

00:55, 06.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul „Albumul anului”, relateaza contactmusic.com. Veterana muzicii pop Celine Dion, in varsta de 55 de ani, a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?