Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia a dezvăluit cel mai nebunesc gest pe care l-a făcut din dragoste: ”Mă urcam în mașină și conduceam ore-n șir pentru a veni acasă”

Publicat:

Delia spune despre ea ca nu se considera o persoana romantica, insa are modul sau unic de a-și arata sentimentele fața de soțul ei, Razvan. Cunoscuta și indragita pentru stilul sau nonconformist, Delia nu se dezminte nici la capitolul ”iubire”, așa ca marturisește ca nu se considera o persoana romantica, insa asta nu inseamna ca nu a facut lucruri nebunești din dragoste. ”Niciunul dintre noi nu e și nu iși dorește sa fie romantic, niciunuia nu ii place ideea. Nu exista sa fii romantic, e un scenariu!”, a povestit Delia despre relația cu soțul sau. Cu toate acestea, jurata iUmor are modul sau de…

Citeste articolul mai departe pe heynews.ro…  

Sursa articol: heynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Lucruri pentru femei, gasite acasa și in mașina șoferului in care a urcat tanara insarcinata, disparuta la Orhei: Apelul poliției pentru a dezlega „misterul” barbatului

09:10, 20.04.2024 - In contextual dispariției tinerei de 19 ani, Ana -Maria Guju, de pe o strada din Orhei, dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie, poliția face apel catre cetațeni, in special femei, sa sesizeze de urgența oamenii legii daca au avut tangențe dubioase sau cu tenta infracționala cu acest barbat.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine la iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20:00. Delia: „Ești o comoara!”

11:25, 15.03.2024 - Duminica, de la 20:00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

O mama din Vrancea a disparut subit, alaturi de cei patru copii ai ei. Soțul ei nu poate sa mai ia legatura cu ea / FOTO

16:30, 02.03.2024 - Dispariție halucinanta in Vrancea! O mama și-a luat cei patru copii și a plecat de acasa, fara sa se mai intoarca. Soțul ei a sunat la poliție, dupa ce a observat ca femeia și copiii lui nu se mai intorc acasa. Oamenii legii au cerut ajutorul oamenilor pentru a-i gasi.

Neatza cu Razvan și Dani. Emma Ștefan și Tavi Colen, poveste de dragoste ca in filme! Cei doi și-au adus aminte de inceputul relației lor / VIDEO

12:35, 01.03.2024 - Emma Ștefan și Tavi Colen au venit in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și au vorbit despre relația lor. Cei doi au o poveste de dragoste ca in filme și sunt impreuna de 14 ani! In cadrul emisiunii, aceștia și-au adus aminte de inceputul relației frumoase de iubire pe care o…

Edi Radoiu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

10:15, 27.02.2024 - Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Implant pentru Refuz, succes de proporții la primul concert din acest an acasa: „Pregatim un nou album care va avea trei parți”

11:00, 12.02.2024 - Primul concert acasa din 2024 susținut de membrii formației Implant pentru Refuz la sfarșitul saptamanii trecute la Timișoara a avut parte de un public numeros, care a creat o atmosfera incendiara in M2 Event Venue. Și de aceasta data, formația alcatuita din Octavian „Vita” Horvath – voce, Valentin…


Ce parere ai despre aceasta stire?