Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia a chetuit 200.000 de euro doar în vacanţă

Publicat:

Anul 2017 a fost unul plin de vacanțe pentru Delia. Dupa ce s-a relaxat, la inceputul anului, in și Maldive, dupa in Bodrum, iar mai apoi in Grecia și Bulgaria, artista a scapat de filmarile show-rilor unde este jurat și a ales sa plece din nou in vacanța alaturi de soțul ei, Razvan.

Delia, INCENDIARA intr-un costum de baie minuscul FOTO

Delia si-a facut bagajele si a plecat vara asta intr-o alta destinatie de vis, Mykonos, insula preferata a vedetelor de la Hollywood si una dintre cele mai scumpe statiuni.

Tot in Grecia, Delia a vizitat Santorini, o alta destinatie

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Orașul bulgaresc Ruse, blocat de romanii care se intorc acasa dupa vacanța de Paște petrecuta in Grecia și Bulgaria

19:00, 06.05.2024 - Orașul bulgaresc Ruse este aproape blocat de romanii care se intorc acasa dupa vacanța de Paște petrecuta in Grecia și Bulgaria. Coada de autovehicule se intinde pe cativa kilometri pe principalele arterele rutiere din Ruse, oraș situat la granita cu Romania. Luni dupa-amiaza, sute de masini inmatriculate…

Gata cu vacanța de Paște. Romanii se intorc acasa

18:55, 06.05.2024 - Coloane de autovehicule care se intind pe cativa kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgaresc Ruse, situat la granița cu Romania. Aceste coloane sunt formate in principal din sute de mașini inmatriculate in Romania, care se intorc in țara dupa ce turiștii romani și-au…

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Gata cu Grecia și Italia! O noua destinație de vacanța face furori printre romani iar prețurile sunt foarte accesibile

23:30, 02.05.2024 - Pana acum Grecia și Italia se aflau in topul preferințelor romanilor in materie de vacanțe, anul acesta o noua destinație a starnit interesul pasionaților de calatorii. Oamenii sunt atrași de vremea frumoasa și peisajele superbe iar prețurile sunt accesibile.

Claudia Patrașcanu a plecat in vacanța cu baieții ei și ai lui Gabi Badalau! Ce destinație a ales artista / VIDEO

14:05, 26.04.2024 - Claudia Patrascanu a decis sa plece cu cei doi baieți ai sai in vacanța, in Grecia. Ieri, cei trei au parasit capitala Romaniei și au zburat spre Republica Elena. Artista a facut publice primele imagini din destinația de vis.

Vacanța la bulgari va fi mai scumpa

09:46, 20.04.2024 - In conditiile in care sarbatorile din luna mai marcheaza debutul turismului la Marea Neagra, bulgarii si turistii straini care se pregatesc de evadarile lor anuale se confrunta cu o realitate dura: calatoriile in acest an vor fi mai costisitoare, cheltuielile fiind asteptate sa fie mai mari cu 10 –…

Destinația favorita de vacanța a romanilor se deschide de Paște și 1 Mai: locurile se epuizeaza in ritm accelerat

10:00, 22.03.2024 - Desi mai este peste o luna pana la Paste și 1 Mai, deja se face rezervari in ritm accelerat pentru vacanta la mare, iar romanii prefera și anul acesta Bulgaria. "Cei mai interesati sunt turistii romani", a declarat pentru Radio Varna Stanislav Stoianov, vicepresedintele Uniunii Hotelierilor din Nisipurile…

Vladuța Lupau și Adi Rus, vacanța impreuna cu micuțul Iair. Ce destinație exotica au ales / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus au plecat intr-o destinație exotica impreuna cu fiul lor, Iair. Cei doi au ales Maldive, un loc de vis, unde multe persoane doar viseaza. Deși vacanța era planuita inca de la inceputul anului, problemele de sanatate ale copilului, i-au facut sa o amane aproape doua luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?