Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaraţiile şocante ale tatălui fetiţei de 4 ani ucise de „educatoarea criminală”: „Primul lucru fugea la mama”

Publicat:

, „educatoarea criminala”, este retinuta pentru 24 de ore pentru oribila crima care a socat intreaga tara. Tatal fetitei de 4 ani, care a fost ucisa de mama, , a oferit primele declaratii despre oribila crima.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! Tatal criminalului fetiței de 8 ani din Botoșani, declarații șocante! Nu iși credea fiul in stare sa comita o crima: ”Ar merita pedeapsa capitala”

20:05, 26.05.2024 - Cazul din Botoșani devine din ce in ce mai halucinant! Tatal criminalului Mariei, fetița de 8 ani agresata și ucisa, a facut declarații șocante. Nu iși poate ierta fiul pentru ceea ce a facut și nu credea ca ar fi in stare sa faca acest lucru. Barbatul crede ca ar merita pedeapsa capitala!

Cum a reacționat vaduva lui Sorin Anghel dupa ce copiii vrajitoarei Sidonia au fost eliberați din arest: „Indivizii au venit spre mine”

20:25, 23.05.2024 - Crima din Padina care a șocat intreaga RomanieSorin Anghel a fost injunghiat mortal la o petrecere in Padina, sub privirile ingrozite ale soției sale. Barbatul nu a avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc. In acest caz, fiii vrajitoarei Sidonia sunt principalii suspecți, dar beneficiaza…

Crima oribila in ziua de Sfintii Imparati Constantin si Elena, in Vaslui. Dascalul unei biserici si-a gasit parintii fara suflare, in casa

15:05, 21.05.2024 - Astazi, in ziua de Sfintii Imparati Constantin si Elena, o crima oribila, urmata de o sinucidere a avut loc intr-un sat din Vaslui. Dascalul unei biserici si-a gasit parintii fara suflare, in casa.

Declarațiile șocante ale tatalui care și-a lovit și obligat copilul sa alerge pe banda, intr-o sala de fitness. Micuțul in varsta de 6 ani a murit

13:15, 03.05.2024 - Tatal acuzat ca și-a abuzat fiul in varsta de 6 ani și i-ar fi provocat moartea, a facut declarații șocante. Barbatul susține ca micuțul a murit din cauza unei pneumonii, nu din cauza antrenamentelor brutale și a presupuselor batai. 

Crima oribila in Olt, pe strada! O femeie a fost ucisa cu sange rece de sotul. Barbatul a injunghiat-o de mai multe ori

08:10, 30.04.2024 - O crima oribila s-a petrecut pe o strada din orasul Draganesti - Olt, acolo unde o femeie in varsta de 37 de ani a fost injunghiata cu un cutit de catre sotul ei. Barbatul ar fi lovit-o cu un cutit din cauza geloziei. Femeia s-a stins din viața la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?