Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarații halucinante ale lui Ricky Martin despre copiii lui: „Mi-aș dori să fie gay”

Publicat:

a mai facut o serie de declarații halucinante, de aceasta data fiind vorba chiar despre copii lui. Artistul și-ar dori ca cei doi gemeni ai sai sa aiba aceeași orientare sexuala ca și el atunci cand vor crește.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Imi fac alt copil! Nu ma mai intereseaza nici de ea, nici de copil”

18:15, 26.04.2024 - De la iubire la ura a fost doar un pas, iar Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au ajuns la cuțite. Cei doi s-au iubit cu patima timp de doi ani și au crezut intr-un viitor comun, așa ca au ales sa devina parinți, ceea ce credea ca ii unește și mai […] The post Fostul iubit al Cristinei…

Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații halucinante: „Vlad nu a consumat atunci“ VIDEO

15:31, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai (Constanța), a fost prezent, marti, 9 aprilie 2024, la Tribunalul Bucuresti. Mihail Pascu este judecat impreuna cu Miruna, fosta soție, și cu fiul Vlad, pentru trafic de droguri.

Tatal lui Vlad Pascu, declarații uluitoare in fața Tribunalului. Da vina pe jurnaliști: ”Va dați seama ce ați facut?”

12:46, 09.04.2024 - Mihail Pascu, tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorat doi tineri in accidentul de la 2 Mai, acuza presa de faptul ca asmute familiile victimelor impotriva sa. Barbatul a declarat ca nu dorește sa vorbeasca despre victimele accidentului, fiind un subiect ”tabu” pentru el. Tatal lui Vlad Pascu,…

Acces Direct. Cum vrea sa demonstreze familia Alinei ca tanara a fost ucisa cu premeditare de Loredana Atanasoaie. Declarații halucinante: ”A planuit din Vaslui...” / VIDEO

17:50, 29.03.2024 - Familia Alinei, tanara ucisa in Mangalia și abandonata intr-o valiza de prietena ei cea mai buna, tuna și fulgera! Loredana Atanasoaie are șanse sa primeasca o condamnare de 7 ani de inchisoare, iar mama victimei vrea sa faca dreptate! Familia ei a facut declarații halucinante, conform carora Loredana…

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Tatal tinerei ucise de Vlad Pascu in accidentul din 2 Mai, declarații cutremuratoare. Ce a avut de spus barbatul: "Este o bataie de joc! Vlad Pascu este protejat, iar copiii nostri ..."

20:00, 28.02.2024 - Tatal Robertei, una dintre victimele ucise de Vlad Pascu in accidentul teribil din stațiunea 2 Mai, a facut noi declarații. Catalin Dragomir a vorbit despre batjocura la care sunt supuse familiile celor doi tineri uciși, care sunt obligate sa vada cum cel care le-a omorat copiii este favorizat in acest…

Mama lui Yannis, baiatul care a murit dupa ce a baut energizante, declarații dureroase despre noua lege. Nu mai pot fi vandute minorilor: ”M-a luat tremuratul”

08:35, 21.02.2024 - Copiii minori din Romania nu mai pot sa cumpere energizante din magazine, conform noii legi adoptate de Guvern. Aceasta propunere vine in urma unei tragedii, cand Yannis a murit intr-o tabara de tava, dupa ce a consumat mai multe doze. Mama lui a facut declarații dureroase, dupa ce a vazut propunerea…

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?