Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECIZIE SURPRINZĂTOARE Premierul Pedro Sanchez anunță că ia în considerare să demisioneze

Publicat:
DECIZIE SURPRINZĂTOARE Premierul Pedro Sanchez anunță că ia în considerare să demisioneze

Miercuri, premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat ca se va retrage temporar din viața publica pentru a reflecta asupra viitorului sau in fruntea guvernului. The post DECIZIE SURPRINZATOARE anunța ca ia in considerare sa demisioneze first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie surprinzatoare a Curții de Justiție a UE: Miliardarii ruși Mihail Fridman și Petr Aven au fost scoși de pe lista de sancțiuni

12:26, 10.04.2024 - Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis miercuri sa anuleze includerea miliardarilor ruși Mihail Fridman și Petr Aven pe lista de sancțiuni a Uniunii Europene, informeaza CJUE, citata de hotnews.ro .

INOT Decizie controversata a lui David Popovici

13:35, 03.04.2024 - David Popovici, unul dinte sportivii romani cu șanse insemnate de a caștiga medalii prețioase la Jocurile Olimpice, de la Paris a decis, impreuna cu staff-ul lui, ca pe perioada competiției sa locuiasca inafara Satului Olimpic. The post INOT Decizie controversata a lui David Popovici first appeared…

Șoc pe scena politica din Maramureș! Decizie surprinzatoare a președintelui Consiliului Județean

09:40, 30.03.2024 - Alegerile locale din 9 iunie aduc mișcari nemaiintalnite pe scena politica romaneasca. La Maramureș, in premiera pentru Romania, președintele Consiliului Județean Maramureș a anunțat ca nu mai candideaza pentru un al doilea mandat, deși ar fi favorit datorita investițiilor majore de dezvoltare pe care…

DECIZIE LA NIVEL CENTRAL La Satu Mare nu se face alianța PSD – PNL

20:15, 21.03.2024 - Joi, 21 martie, in cadrul Consiliului Politic Național al PSD s-a hotarat ca la Satu Mare nu se va face alianța electorala intre PSD și PNL, cum e la Primaria București și la alegerile europarlamentare. The post DECIZIE LA NIVEL CENTRAL La Satu Mare nu se face alianța PSD – PNL first appeared on Informatia…

SCHIMBARE Rapid pregatește o schimbare surprinzatoare

15:26, 19.03.2024 - Victor Angelescu, acționarul lui Rapid, a anunțat ca giuleștenii il vor oferta pe Louis Munteanu , jucatorul care evolueaza pentru Farul Constanța. The post SCHIMBARE Rapid pregatește o schimbare surprinzatoare first appeared on Informatia Zilei .

DECIZIE CONTROVERSATA Biroul Electoral Central refuza Alianța Dreapta Unita

19:10, 17.03.2024 - Biroul Electoral Central a anuntat ca, in sedinta de duminica, a fost respins Protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta Dreapta Unita USR - PMP - Forta Dreptei. The post DECIZIE CONTROVERSATA Biroul Electoral Central refuza Alianța Dreapta Unita first appeared on Informatia Zilei .

GERMANUL HIPERVACCINAT Cercetatorii dezvaluie rezultatele surprinzatoare ale studiului

10:35, 06.03.2024 - Acesta prezenta niveluri semnificativ mai ridicate de anticorpi și celule imune in comparație cu persoanele care au primit doar trei vaccinari. The post GERMANUL HIPERVACCINAT Cercetatorii dezvaluie rezultatele surprinzatoare ale studiului first appeared on Informatia Zilei .

DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

20:20, 26.02.2024 - Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta Katalin Novak dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni, 26 februarie 2024, The post DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?