Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECIZIE ISTORICĂ Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

Publicat:
DECIZIE ISTORICĂ Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni, 26 februarie 2024, The post DECIZIE ISTORICA , noul președinte al Ungariei first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ungaria și-a ales președintele. Parlamentul de la Budapesta a votat pentru Tamas Sulyok

14:50, 27.02.2024 - Judecatorul Tamas Szuyok, nominalizat de partidul Fides al lui Viktor Orban, a devenit noul președinte al Ungariei. Precedentul președinte al Ungariei, Katalin Novak, a demisionat din cauza scandalului grațierii pedofililor. Din 2016, Szuyok a fost președinte al Curții Constituționale.

Tamas Sulyok este noul președinte al Ungariei

20:05, 26.02.2024 - Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta Katalin Novak dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni succesorul in parlament in incercarea de a pune capat scandalului, relateaza AFP si Reuters.

Partidul lui Viktor Orban il propune la președinția Ungariei pe președintele Curții de Conturi

21:05, 22.02.2024 - Tamas Sulyok, actualul presedinte al Curtii Constitutionale din Ungaria, va fi propus pentru functia de presedinte al republicii de catre partidele aflate la guvernare - a anuntat Mate Kocsis, liderul grupului parlamentar Fidesz, la o conferinta de presa organizata joi, la Balatonalmadi.

Partidul lui Orban il propune pe șeful Curții Constituționale pentru funcția de președinte al Ungariei

18:35, 22.02.2024 - Tamas Sulyok, actualul presedinte al Curtii Constitutionale din Ungaria, va fi propus pentru functia de presedinte al Ungariei de catre partidele aflate la guvernare - a anuntat Mate Kocsis, liderul grupului parlamentar Fidesz, la o conferinta de presa organizata joi, informeaza Hirado.

Viktor Orban mizeaza pe dreapta europeana si pe Trump

08:00, 18.02.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca si-ar dori ca Donald Trump sa se intoarca la Casa Alba si sa faca pace in partea de est a Europei, in discursul anual despre starea natiunii. Orban a spus ca anul 2024 ar putea constitui un „punct de cotitura” odata cu alegerile in Uniunea Europeana, in SUA,…

Pe marginea demisiei de onoare a președintei Ungariei

21:25, 11.02.2024 - O ampla dezbatere, dublata de protestele opoziției, se poarta in Ungaria dupa ce președintele țarii, Katalin Novak, și ministrul Justiției, Varga Judit, au demisionat. Demisia lor a survenit in urma grațierii unui codamnat acuzat de pedofilie.  The post Pe marginea demisiei de onoare a președintei Ungariei…

Motivul pentru care Katalin Novak, presedinta Ungariei, si-a dat demisia: „Am facut o greșeala”

09:30, 11.02.2024 - Scandal politic imens in Ungaria: președinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat, sambata, in urma protestelor publice la adresa ei. Si partidele de opoziție au tot facut apel ca aceasta sa se retraga din funcție. Iar ea a cedat. Katalin Novak, 46 de ani, a anunțat, intr-un mesaj televizat, ca se…

UNGARIA Se cere demisia președintei Katalin Novak

20:35, 09.02.2024 - Proteste la Budapesta dupa ce președinta Ungariei, Katalin Novak a grațiat un barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie. The post UNGARIA Se cere demisia președintei Katalin Novak first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?