Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie istorică în Arabia Saudită - În țara musulmană se schimbă situația legată de alcool

Publicat:
Decizie istorică în Arabia Saudită - În țara musulmană se schimbă situația legată de alcool

a deschis primul sau magazin de alcool ,in cartierul diplomatic al capitalei sale Riad, au declarat doua surse pentru CNBC.

Stirea, care nu a fost confirmata oficial de guvernul saudit, marcheaza o deschidere majora pentru teocratia musulmana extrem de conservatoare, unde alcoolul a fost interzis din 1952, noteaza news.ro.

Conform unei liste de reguli ale magazinului, vazuta de CNBC, locul este accesibil doar diplomatilor nemusulmani, iar autorizarea trebuie validata printr-o aplicatie numita Diplo.

Nici oaspetii sau persoanele cu varsta sub 21 de ani nu au voie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie cu impact major in Parlamentul European: situația se schimba radical in toata Europa

18:10, 24.04.2024 - Parlamentul European a decis cu o majoritate covarșitoare de voturi retragerea UE din Tratatul Carta Energiei, un acord internațional depașit care ar fi ingreunat tranziția energetica, informeaza Mediafax.

Decizie istorica: WTA iși schimba regulamentul, dupa cazul Simonei Halep

20:45, 20.03.2024 - WTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente speciale", a declarat miercuri, pentru Reuters, forul care guverneaza tenisul feminin, informeaza News.ro.

Curtea de Apel, decizie definitiva legata de procesul pentru Catedrala Eroilor, din Constanta (MINUTA)

17:05, 12.03.2024 - Curtea de Apel Constanta a respins recursurile declarate de Arhiepiscopia Tomisului si Parohia Sfanta Treime in dosarul care vizeaza autorizatia de construire a Catedralei Eroilor Sfanta Treime. Decizia a fost luata de instanta de Contencios administrativ si fiscal in dosarul cu indicativul 5311 118…

„O decizie istorica”: UE vrea sa puna capat plasticului de unica folosința in restaurante

09:20, 05.03.2024 - UE a convenit luni sa faca toate ambalajele reciclabile pana in 2030 și sa interzica recipientele de plastic de unica folosința in restaurante, limitand in același timp PFAS („poluanți eterni”), masuri insoțite de derogari greu de obținut, scrie AFP, potrivit hotnews.ro .

Zodia care trebuie sa ia o decizie radicala pe 4 martie. Intreaga viața i s-ar putea schimba intr-o secunda

07:16, 05.03.2024 - Dupa cum putem vedea, deja am ajuns și la primavara, iar astfel de treceri intre anotimpuri sunt perioade in care astrele sunt mai active și mai volatile decat de obicei. Energia mentala pe care oamenii de-a lungul lumii o investesc in aceste momente de hotar din an are efecte in plan astrologic, iar…

Decizie istorica: BOR pledeaza pentru constiturea Bisericii Ortodoxe Romane din Ucraina

17:55, 03.03.2024 - In cadrul Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, de joi, 29 februarie, s-a decis susținerea inființarii Bisericii Ortodoxe Romane din Ucraina, care va fi subordonata Patriarhiei Romane.

Zodia care trebuie sa ia o decizie radicala pe 4 martie. Intreaga viața i s-ar putea schimba intr-o secunda

17:20, 03.03.2024 - Dupa cum putem vedea, deja am ajuns și la primavara, iar astfel de treceri intre anotimpuri sunt perioade in care astrele sunt mai active și mai volatile decat de obicei. Energia mentala pe care oamenii de-a lungul lumii o investesc in aceste momente de hotar din an are efecte in plan astrologic, iar…

DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

20:20, 26.02.2024 - Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta Katalin Novak dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni, 26 februarie 2024, The post DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?