Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECIZIE CONTROVERSATĂ Gigi Becali solicită binecuvântarea duhovnicului pentru confruntarea TV cu Radu Naum

Publicat:

In ciuda criticii sale asupra lui Radaslavescu, Becali a subliniat ca apreciaza efortul și unitatea echipei, exprimandu-și satisfacția pentru cele trei puncte obținute in meciul respectiv. The post DECIZIE CONTROVERSATA solicita binecuvantarea duhovnicului pentru confruntarea TV cu first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

DECIZIE SURPRINZATOARE Premierul Pedro Sanchez anunța ca ia in considerare sa demisioneze

10:51, 25.04.2024 - Miercuri, premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat ca se va retrage temporar din viața publica pentru a reflecta asupra viitorului sau in fruntea guvernului. The post DECIZIE SURPRINZATOARE Premierul Pedro Sanchez anunța ca ia in considerare sa demisioneze first appeared on Informatia Zilei .

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .

INOT Decizie controversata a lui David Popovici

13:35, 03.04.2024 - David Popovici, unul dinte sportivii romani cu șanse insemnate de a caștiga medalii prețioase la Jocurile Olimpice, de la Paris a decis, impreuna cu staff-ul lui, ca pe perioada competiției sa locuiasca inafara Satului Olimpic. The post INOT Decizie controversata a lui David Popovici first appeared…

DECIZIE FARA PRECEDENT Gigi Becali, suspendat și amendat de Federația Romana de fotbal

12:45, 02.04.2024 - Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a primit o sancțiune fara precedent din partea Comisiei de Disciplina a Federației Romane de Fotbal The post DECIZIE FARA PRECEDENT Gigi Becali, suspendat și amendat de Federația Romana de fotbal first appeared on Informatia Zilei .

Mihai Stoica intervine in „cazul Radaslavescu” și il da exemplu pe Hagi: „Prea mulți «specialiști», prea puține meciuri”

13:41, 01.04.2024 - Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat azi „in cazul Radslavescu”. Titular in Farul – FCSB 1-0, mijlocașul de 19 ani fost scos de Gigi Becali in minutul 29, dupa o prestație modesta. Azi, Mihai Stoica a aparat mișcarea facuta de patronul FCSB și a dat ca exemplu o decizie luata de…

SCANDAL LA CONCURSUL DE MATEMATICA Eleva din Carei dezavantajata de contestare controversata

11:25, 20.03.2024 - Surpriza neplacuta avea sa vina luni, dupa ce un elev din Satu Mare a depus contestație și nota lui s-a dublat subit. The post SCANDAL LA CONCURSUL DE MATEMATICA Eleva din Carei dezavantajata de contestare controversata first appeared on Informatia Zilei .

DECIZIE CONTROVERSATA Biroul Electoral Central refuza Alianța Dreapta Unita

19:10, 17.03.2024 - Biroul Electoral Central a anuntat ca, in sedinta de duminica, a fost respins Protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta Dreapta Unita USR - PMP - Forta Dreptei. The post DECIZIE CONTROVERSATA Biroul Electoral Central refuza Alianța Dreapta Unita first appeared on Informatia Zilei .

DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

20:20, 26.02.2024 - Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta Katalin Novak dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni, 26 februarie 2024, The post DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?