Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce te îngrași mai tare dacă mănânci cu poftă? Medic: „Practica așa ne arată, metabolismul probabil știe“

Publicat:

„Cum e posibil ca aceeași felie de paine cu unt sa ingrașe daca o mananci cu pofta sau sa slabeasca cand o inghiți cu noduri?” Este intrebarea la care a oferit explicații dr. . Nutriționistul spune ca practica arata o diferența de kilograme, in funcție de apetit.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de sanatoși sunt cartofii congelați. Ce spune nutriționistul Mihaela Bilic

12:10, 16.04.2024 - Cartofii sunt relativ o excelenta sursa de potasiu, magneziu și vitamina B6, și intotdeauna sunt disponibili in comparație cu alte legume. Desigur, daca ii prajești, toate aceste beneficii vor disparea in marea de calorii și grasimi. Dar cat de sanatoși sunt cartofii congelați pe care ii pui la air…

Ce sa mananci in post ca sa nu te ingrași. Sfaturi prețioase de la Carmen Bruma

18:00, 21.03.2024 - A inceput Postul Paștelui, cel mai greu și mai aspru din an. 48 de zile trebuie sa va abțineți de la: carne, lapte, branza și oua, daca doriți sa-l țineți ca la carte. Carmen Bruma a renunțat in ultimii ani sa mai țina posturile, noteaza click.ro. In schimb, vedeta a realizat un program prin care […]…

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Carne, oua sau creveți, ce mancam? Medic: „E alegerea cea mai inspirata cand vine vorba de sursa de omega 3”

08:01, 27.02.2024 - In nutriție, lucrurile nu sunt in alb și negru, nu exista alimente sanatoase și nesanatoase, fiecare ingredient vine cu bune și rele. Iar noi trebuie sa fim bine informați ca sa facem alegeri corecte, spune dr. Mihaela Bilic. Așadar, ce alegem: carne, oua sau creveți?

Ce ne ajuta la slabit? Ingrediente care accelereaza metabolismul: „Este reala și cat se poate de științifica”

23:05, 12.02.2024 - Ne incalzim la propriu și la figurat dupa ce mancam, iar asta ajuta la slabit, spune dr.Mihaela Bilic. 10% din cheltuielile energetice zilnice se datoreaza efectului termic al alimentelor sau TEF (thermic effect of food).

Cum slabești garantat 5 kilograme. Medic: „Tot ce e ambalat și sta mult pe raft e foarte concentrat in calorii”

14:00, 06.02.2024 - O metoda eficienta de a slabi 5 kilograme, fara infometare și restricții severe, se afla la indemana oricui. Dr. Mihaela Bilic ne invața cum sa avem o silueta de vis, fara mari eforturi. Exista 3 reguli de la care nu trebuie sa ne abatem.

Cata ciorba trebuie sa mananci, de fapt? Mihaela Bilic a dat verdictul, doar asa este sanatoasa

20:40, 03.02.2024 - Daca vrei sa mananci sanatos sau pur și simplu ai pofta de o masa calda, ciorba ar putea sa fie o opțiune perfecta pentru tine. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat cat de multa ciorba se mananca, pentru ca organismul sa se simta in forma. Cum acționeaza preparatul. Cat de sanatoasa este ciorba,…

De ce trebuie sa mananci legume in combinații cat mai colorate. Explicația nutriționistului Mihaela Bilic: ”Nu exista...”

12:25, 01.02.2024 - Legumele trebuie sa se regaseasca in alimentația tuturor oamenilor, fiind o sursa principala de nutrienți. Insa, pentru a avea parte de toate beneficiile pe care le pot aduce in organism, trebuie sa știi cum sa le combini. Conform nutriționistului Mihaela Bilic, ideal este sa fie cat mai colorate. Iata…


Ce parere ai despre aceasta stire?