Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce se depune grăsimea cel mai mult pe burtă şi ce boli poţi face din această cauză

Publicat:

Grasimea de pe burta crește riscul de probleme cardiovasculare, AVC, diabet de tip 2, osteoporoza, Alzheimer, cancer colorectal și hipertensiune, sustin unele studii.

Nu exista alimente sau pastile-minune care subtiaza talia, dar s-a dovedit ca alimentatia bogata in cereale integrale, seminte, nuci si ulei de masline, dar si alergarile "dreneaza" mai repede grasimea "rezistenta" de pe abdomen.

De ce "se strange" grasimea pe abdomen?

De cele mai multe ori este "mostenire de familie". "Si sexul are o influenta: de-a lungul vietii, barbatii au tendinta de a stoca mai multa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Nutriționist: Soia, o sursa vegetala foarte buna de proteine și antioxidanți

16:30, 26.04.2024 - Boabele de soia sunt o sursa importanta de proteina vegetala. Pe langa conținutul ridicat de proteina, ele ofera și beneficii in ceea ce privește reducerea riscului de cancer și imbunatațirea simptomelor cauzate de menopauza. Originare din Asia, ele sunt cultivate astazi in mare parte in Asia, in America…

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

„Și inima, ce facem cu ea?”. Cristina Pucean sufera dupa desparțirea de Bogdan de la Ploiești? Dansatoarea a dat de ințeles ca este vorba despre o separare reala

12:26, 07.04.2024 - Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au confirmat, in urma cu cateva saptamani, ca nu mai formeaza un cuplu, atunci cand spuneau ca le este mai bine separat. Chiar și așa, se pare ca fanii pun inca la indoiala aceasta separare, iar oamenii cred ca, de fapt, sunt inca impreuna. Doar ca, de curand,…

Persoanele cu boli de inima sufera intai modificari la nivelul creierului (studiu)

01:06, 31.03.2024 - O noua analiza la care au participat peste 13.000 de persoane a relevat ca modificarile vaselor de sange din creier, care pot creste riscul de accident vascular cerebral (AVC) si dementa, sunt frecvente la persoanele cu o serie de afectiuni cardiace, indiferent daca au suferit sau nu un AVC.  O…

Cea mai periculoasa poziție de somn pentru sanatate. Foarte mulți oameni dorm așa

13:35, 21.03.2024 - Este vorba despre dormitul cu fata in jos. Aceasta pozitie poate face, de asemenea, mai dificila respirația si este mai putin odihnitor.Dormitul cu fata in jos poate face mai dificila respirația profunda, deoarece poziția comprima diafragma, a explicat un expert.Un alt neajuns al acestui stil de a va…

Legatura neștiuta dintre miros și depresie. Cheia care deblocheaza amintile: „Are acces direct, de super-autostrada, la creier”

15:05, 14.02.2024 - Mirosurile familiare deblocheaza amintiri la persoanele cu depresie. Ar putea "terapia olfactiva" sa ajute pacienții? Studiile arta ca persoanele cu depresie au probleme legate de anumite amintiri.

Ce este „zaharul de mesteacan” - inlocuitorul zaharului clasic, pe care toți il consumam

08:30, 06.02.2024 - Este numit astfel pentru ca, in mod tradițional, este extras din mesteacan, deși in ziua de azi acesta este obținut adesea din alte surse de lignoceluloza, cum ar fi cojile de copaci și trestia de zahar.Xilitolul este aproximativ la fel de dulce ca zaharul, dar are cu 40% mai puține calorii. Acesta…

Ce este „zaharul de mesteacan” - inlocuitorul zaharului clasic, pe care toți il consumam

17:00, 05.02.2024 - Este numit astfel pentru ca, in mod tradițional, este extras din mesteacan, deși in ziua de azi acesta este obținut adesea din alte surse de lignoceluloza, cum ar fi cojile de copaci și trestia de zahar.Xilitolul este aproximativ la fel de dulce ca zaharul, dar are cu 40% mai puține calorii. Acesta…


Ce parere ai despre aceasta stire?