Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să nu pui praf de copt în checul cu cireșe. Care este secretul unui aluat pufos, de fapt

Publicat:

Iți plac deserturile cu fructe? Daca raspunsul este unul afirmativ, mai mult ca sigur ai incercat sa prepari și tu cel puțin o data chec cu cireșe sau cu vișine. Nu este o sarcina dificila, insa trebuie sa respecți cateva detalii cheie pentru a obține un rezultat savuros. Playtech Știri iți explica de ce sa […] The post De ce sa nu pui praf de copt in checul cu cireșe. Care este secretul unui aluat pufos, de fapt appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se prepara ciorba de pui a la grec, de fapt. Secretul care face toata diferența

17:40, 09.05.2024 - Ciorba de pui a la grec este una dintre favoritele tuturor romanilor cand vine vorba de mancaruri tradiționale romanești. Este simplu de gatit, iar rezultatul este unul delicios. Insa, pentru ca acest preparat sa iasa savuros, trebuie sa știți ce ingrediente trebuie adaugate. Cum se prepara ciorba de…

Cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit. Secretul ca sa iasa babani și foarte aromați

15:50, 03.05.2024 - In aceasta perioada, pe langa bunațile culinare tradiționale din carne de miel, precum drob-ul, friptura și alte asemenea preparate, cozonacul este la loc de cinste in bucataria romanilor. Sunt multe rețete, dar printre ele se regasește și cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit, air…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Cozonac de post ca la bunica acasa. Ce sa adaugi in aluat ca sa iasa pufos și un gust special  

13:45, 09.04.2024 - Daca vrei sa faci cozonac de post ca la bunica acasa, aceasta rețeta este perfecta pentru momentele in care vrei ceva dulce, dar ții post. In plus, poți face acest cozonac pentru pachetele pe care sa le dai de pomana in timpul postului. Acest cozonac este foarte pufos și are un gust special. Rețeta…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…


Ce parere ai despre aceasta stire?