Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să adaugi o lingură de orez în carnea pentru perișoare. Bucătăresele sunt foarte atente la asta

Publicat:

De ce sa adaugi o lingura de orez in carnea pentru perișoare. Bucataresele sunt foarte atente la asta. Orezul adaugat in carnea pentru perișoare va duce la rezultate minunate pentru orice gospodina care vrea ca totul sa iasa perfect.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi la final in ciorba de miel ca sa fie și mai buna. Marele secret al gospodinelor din Moldova

11:50, 25.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele din toate regiunile țarii deja se pregatesc pentru masa de Paște. Vedeta este ciorba de miel, dar rețeta difera in funcție de zone. Bucataresele din Moldova au un secret atunci cand o pregatesc. Ce adauga la finalul ei ca sa iasa mai buna?…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Sarmalele și glicemia. De ce explodeaza glicemia, chiar daca le mancați fara paine. Ce spune un cunoscut diabetolog?

16:26, 09.04.2024 - „MI-A URCAT MULT GLICEMIA DE LA SARMALE. NU INTELEG DE CE, NU LE-AM MANCAT CU PAINE”, a scris medicul Adrian Copcea, specialist in Diabet, Nutritie și Boli Metabolice.  Din doua motive sarmalele pot urca mult glicemia unor persoane:1) Carnea de porc. E o carne, care e zisa „buna pentru diabet” pentru…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Dorel Vișan, oripilat de afacerea secolului: ”N-aș manca!”. Nutriționiștii romani trag un semnal de alarma EXCLUSIV

11:30, 23.03.2024 - Carnea artificiala sau printata 3D, care inițial era privita ca o mare curiozitate, caștiga teren. Pare sa fie soluția salvatoare in rezolvarea problemei alimentației globale. Este insa și sanatoasa? Codruța Pantelimon, specialist in nutriție, face dezvaluiri, exclusiv pentru Playtech Știri. Veștile…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Retete de fagure cu crema

09:06, 22.02.2024 - Una dintre cele mai cunoscute rețete care amintește de gustul copilariei este, fara indoiala, cea de fagure cu crema. Desertul care nu lipsea de pe nicio masa de sarbatoare, faguri crocanți umpluți cu crema, poți sa il faci și tu acasa foarte ușor. Vezi care sunt cele mai ușoare rețete de fagure cu…

5 semne ca mananci prea multe proteine. Cum iți afecteaza asta organismul

12:25, 06.02.2024 - Proteinele sunt esențiale pentru organism, deoarece ajuta la formarea și repararea țesuturilor și celulelor din organism, susțin echilibrul hormonal, ofera energie, neutralizeaza bacteriile și virusurile. Doza zilnica recomandata de proteine Aceste recomandari sunt pentru persoanele care desfașoara…


Ce parere ai despre aceasta stire?