Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce s-a apucat Daniela Crudu de OnlyFans. Fosta asistentă TV vrea să se reprofileze

Publicat:

Dupa ce cariera in televiziune a consacrat-o și a facut-o cunoscuta, a dezvaluit motivele pentru care a decis sa iși faca cont de OnlyFans. Se pare ca fosta asistenta TV a decis sa renunțe la televiziune și sa se reprofileze, alegand o cariera destinata conținutului pentru adulți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat este bun de plata dupa ce s-a mutat cu amanta pe aceeași strada cu fosta soție. Ce au decis judecatorii

22:05, 23.05.2024 - Cum s-a intamplat totulDupa aproximativ 40 de ani de casatorie, barbatul de 61 de ani și-a parasit soția pentru o alta femeie, arata click.ro. Noul cuplu a decis sa se mute pe aceeași strada, la doar cateva sute de metri de locuința fostei soții. Aceasta, o femeie de 59 de ani, a fost profund afectata…

Zsolt Csergo, primele declarații dupa ce s-a zis ca divorțeaza de Nicoleta Luciu: „Ne afecteaza pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”

09:35, 08.05.2024 - Zsolt Csergo a rupt tacerea și a facut primele declarații dupa ce s-a zvonit ca e la un pas de divorț de Nicoleta Luciu. Nu e prima data cand apar speculații ca cei doi se separa, și in 2021 s-a zis ca vor divorța de comun acord, la notar, insa fosta vedeta de televiziune a ieșit public și a negat.…

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.


Ce parere ai despre aceasta stire?