Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu vor tinerii sa mai auda de Facebook

Publicat:

Desi se afla in cea mai buna perioada a sa, Facebook are o mare problema: tinerii nu mai petrec foarte mult timp pe site. Motivul ar fi faptul ca parintii au inceput sa invete cum se foloseste reteaua de socializare, dar si faptul ca exista numeroase alternative.

Directorul financiar al Facebook, , a spus ca aproape toti tinerii americani au cont, dar activitatea zilnica a scazut.

a vorbit cu doi adolescenti, pentru a afla motivele pentru care au "parasit" reteaua de socializare.

Ei sustin ca si mamele lor si-au facut cont,…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Lasconi anunța ca va candida la șefia USR: „Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativa in fața partidului-stat”

15:16, 16.06.2024 - Elena Lasconi și-a anunțat candidatura pentru șefia USR printr-un mesaj postat duminica pe pagina de Facebook. „Am decis sa-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativa in fața partidului-stat,” a trasnmis primarul reales din Campulung.

Autorul filmului „The Social Network” pregatește un nou film cu implicații explozive

21:10, 27.04.2024 - Aaron Sorkin, scenaristul premiat cu Oscar pentru „The Social Network”, pregateste un nou film. Noua producție va explora responsabilitatea Facebook in atacul asupra Capitoliului din Statele Unite, de la 6 ianuarie 2021, a declarat  autorul. In filmul sau, The Social Network (Rețeaua sociala), din 2010,…

65% dintre tineri vor avea la ­parlamentare o optiune diferita fata de acum patru ani

00:10, 25.03.2024 - La alegerile parlamentare din acest an, 65% dintre tineri vor avea o optiune diferita fata de acum patru ani, reiese dintr-un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie – IRES, pro bono, in beneficiul Centrului AGORA pentru Democratie si al initiativei „Tinerii voteaza”, potrivit…

Erori grave in evaluarea elevilor la simularea Bacalaureatului. O lucrare, patru note diferite: „Situația nu este singulara”

13:55, 22.03.2024 - Directorul unui liceu din Timișoara atrage atenția, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, asupra unor nereguli grave pe care le-a sesizat in timpul evaluarii lucrarilor de la simularea examenului de Bacalaureat din acest an.


Ce parere ai despre aceasta stire?