Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu ar trebui să folosești o cană gradată pentru a măsura ingredientele solide

Publicat:

Exista situații in care masuratorile exacte sunt vitale, cum ar fi rețetele precise pentru produse de patiserie și dulciuri. Masurarea ingredientelor in funcție de masa, adica pe un cantar de bucatarie, iți va oferi cel mai bun rezultat.Dar daca insisiști sa masori ingredientele solide in funcție de volum, trebuie sa te asiguri ca folosești cana gradata potrivita.Chiar daca o cana de masurare a ingredientelor uscate poate fi aceeași și pentru ingredientele lichide, realitatea este ca o cana pentru ingredientele uscate va putea include o cantitate mai mare de ingrediente. Daca umpli o cana de masurare…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Inghețata de capșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii

13:20, 21.05.2024 - Laptele condensat este preparat din lapte proaspat dupa ce s-a eliminat o mare parte din conținutul de apa al acestuia și i s-a adaugat zahar. Acesta ofera compoziției de inghețata gust dulce, dar și consistența. Il poți procura din orice magazin alimentar, insa pentru reușita deplina a inghețatei,…

Cu ce sa amesteci fasolea batuta pentru un plus de savoare. Nu ai cum sa dai greș cu rețeta asta

22:00, 09.05.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale romanești. Se pregatește destul de rapid și nu aveți nevoie de multe ingrediente. Insa, pentru a avea un plus de savoare, trebuie sa știți cu ce sa amestecați fasolea batuta. Ingredientele pe care le folosesc gospodinele din Moldova!…

Cat timp trebuie ținut la cuptor curcanul in funcție de greutatea sa. Ce temperatura trebuie sa folosești

18:05, 16.04.2024 - Curcanul este delicios, mai ales daca il faci la cuptor și obții acea piele crocanta, in timp ce carnea este suculenta și moale. Dar atunci cand nu se calculeaza corect timpul de gatire, poți avea surprize destul de neplacute, fie o carne cruda in interior sau un curcan extrem de uscat, greu de mancat.…

Aproape jumatate din angajați sunt nemultumiti si foarte nemultumiti de actualul loc de munca. Ce ii supara pe romani la serviciu, conform celui mai recent sondaj

13:15, 16.04.2024 - Conform studiului, 34% dintre angajati exprima nemultumiri in legatura cu jobul lor actual, in timp ce 7% se declara foarte nemultumiti. La celalalt pol, 54% dintre respondenti spun ca sunt multumiti, iar 6% foarte multumiti de mediul de lucru si de etapa in care se afla cariera lor."Intrebati de ce…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Fier de calcat sau stație de calcat: care e opțiunea mai potrivita pentru tine?

14:40, 05.04.2024 -     Pentru a indeparta complet cutele de pe orice tip de imbracaminte, este mai bine sa optezi pentru un fier de calcat clasic cu aburi sau o stație de calcat? Daca ai dubii despre care e cea mai potrivita varianta pentru tine, citește in continuare.   Diferențe intre un fier de calcat și o stație de…

Cat malai se pune la mamaliga. Rețeta de mamaliga moale

15:31, 28.02.2024 - Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui,…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?