Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ne țiuie urechile. Cum scăpăm de țiuitul în urechi

Publicat:

Țiuitul in urechi, numit și tinitus, este zgomotul din urechi care apare fara sa existe un sunet extern. Țiuitul in urechi poate fi resimțit la una dintre urechi sau la ambele. Afla in acest articol de ce ne țiuie urechile și cum putem scapa de tinitus.Cuprins:De ce ne țiuie urechileȚiuit in urechi - simptomeTratament pentru țiuitul in urechiȚiuitul in urechi apare frecvent in cazul persoanelor varstnice, insa și tinerii se pot confrunta cu aceasta problema. Tinitusul poate afecta calitatea vieții pentru ca interfereaza cu capacitatea  persoanei afectate de a se concentra sau de a auzi sunetul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis: Statisticile din 2023 arata ca 30% dintre romani se incadreaza la nivelul minim de alfabetizare financiara

13:35, 11.04.2024 - Statisticile din 2023 arata ca 30% dintre romani se incadreaza la nivelul minim de alfabetizare financiara, iar aceasta nu este consecinta directa a unor evolutii recente, ci efectul acumulat in timp al deficitelor de instruire financiara, se arata in discursul presedintelui Klaus Iohannis, adresat…

Dupa 40 sau 50 de ani, te mai poți angaja?

19:15, 05.04.2024 - De la 40, 50 de ani, un om nu mai poate fi angajat cu ușurința. I se spune ca experiența pe care o are este prea mare pentru compania respectiva. O tema interesanta pe care am dezbatut-o la Dialogurile Puterii cu Gabriela Nița, specialist resurse umane. Unii oameni,  dupa varsta de 40 de ani, intampina…

Cați bani a scos din buzunar Nicoleta Luciu pentru noile intervenții estetice. Ce și-a facut actrița la nivelul feței

15:25, 05.04.2024 - Nicoleta Luciu a scos din buzunar o suma impresionanta de bani pentru noile intervenții estetice. La varsta de 43 de ani, actrița are mare grija de aspectul sau fizic. De curand, aceasta a apelat la o serie de proceduri la nivelul feței.

Topul celor mai bune cartiere din orașele Romaniei. Clasamentul arata și cartierele de care este mai bine sa fugi

15:21, 01.04.2024 - In urma unui studiu detaliat al factorilor care definesc calitatea vieții in orașele din Romania, Sibiu, Brașov și Arad s-au clasat drept cele mai bine cotate orașe din țara. Acest clasament lucreaza cu date obiective, precum traficul, infrastructura, calitatea aerului și nivelul prețurilor imobilelor,…

Apare diploma universitara unica la nivelul Europei: va fi valabila in orice țara UE

22:05, 27.03.2024 - Comisia Europeana prezinta trei inițiative de promovare a cooperarii transnaționale intre instituțiile de invațamant superior, cu scopul final de a crea o diploma europeana, informeaza Mediafax. „O diploma europeana voluntara ar fi in beneficiul studenților și al comunitații invațamantului superior…

Romania depașește Ungaria la PIB/locuitor. Bulgarii și grecii, cel mai mic nivel al PIB/capita

07:05, 27.03.2024 - In 2023, produsul intern brut (PIB) pe cap de locuitor exprimat la paritatea puterii de cumparare a variat intre 64% din media UE in Bulgaria și 240% in Luxemburg, potrivit Eurostat. Cifrele sunt exprimate in PPS elimina diferențele intre nivelul prețurilor la nivelul țarilor, permițand realizarea unor…

Afecțiunile umarului. Care sunt cele mai frecvente și din ce cauze apar

12:20, 01.03.2024 - Umarul este una dintre cele mai mobile și complexe articulații ale corpului uman, fiind implicat in diverse activitați zilnice, de la ridicarea obiectelor grele pana la practicarea sporturilor. Tocmai mobilitatea sa extinsa determina creșterea predispoziției umarului la afecțiuni reumatologice și la…

Afecțiunile genunchiului. Care sunt cele mai frecvente, din ce cauze apar și cum pot fi prevenite 

16:46, 26.02.2024 - Genunchiul, implicat in mișcarile piciorului și esențial pentru activitațile cotidiene, este expus, la fel ca orice alta articulație a corpului uman, la diverse afecțiuni care pot deteriora calitatea vieții individului. Fiind una dintre cele mai mari și mai complexe articulații, genunchiul poate fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?