Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce merg bistriţenii pe jos? Ca să le sporească virilitatea...

Publicat:

...Ca sAƒ facAƒ aEzpicior frumosaE, ca sAƒ admire oraAYul, ca sAƒ se relaxeze AYi sAƒ se liniAYteascAƒ, ca sAƒ contribuie la reducerea A®ncAƒlzirii globale, ca sAƒ vadAƒ ce se mai A®ntA¢mplAƒ prin oraAY. Pentru cAƒ este gratis. Pentru cAƒ doar aAYa A® etala pantofii preferaAi. Pentru cAƒ poAi mA¢ngA¢ia un cA¢ine sau te cu mulAimea... !

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Economie de razboi”. Franta ordona companiilor industriale sa sporeasca productia de rachete antiaeriane Aster

20:41, 29.04.2024 - Ministerul francez al Fortelor Armate a ordonat companiilor industriale ce participa la fabricarea de rachete antiaeriene si antibalistice Aster sa acorde prioritate in productia lor pentru aceste comenzi in raport cu altele, a anuntat luni ministrul apararii Sebastien Lecornu.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?