De ce mănâncă nutriționistul Mihaela Bilic o singură dată pe zi
Publicat:De ce mananca nutriționistul Mihaela Bilic o singura data pe zi Mihaela Bilic este cunoscut medic nutriționist. Daca vrem sa slabim, spune ea, e mai puțin important ce anume mancam. Ce conteaza cu adevarat este cantitatea de mancare pe care o consumam. Mai exact, ar trebui sa avem maxim doua mese pe zi, iar porțiile de mancare sa fie cat mai mici. Pentru ea insași, a ales sa manance doar o singura data pe zi. „Eu nu mananc mai mult de o data pe zi. Nici macar doua mese nu am, ci una singura și aceea seara. Cel mai ușor ne este sa ne abținem cand nu avem și nu ne expunem vizual mancarii. Intotdeauna…
Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…
Sursa articol: agentiadepresamondena.com
Stiri pe aceeasi tema
Mihaela Bilic și-a construit o cabana in inima padurii: „Pana de Paște ma mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apa, insa imi place mult!”
18:40, 18.04.2024 - Mihaela Bilic a vrut sa revina pe meleagurile natale, in Prahova, acolo unde a copilarit. Medicul nutriționist a luat decizia de a-și construi propria cabana care sa-i ofere liniștea și relaxarea de care are nevoie. Le-a marturisit prietenilor din social media ca este nerabdatoare sa termine construcția,…
Cat de sanatoși sunt cartofii congelați. Ce spune nutriționistul Mihaela Bilic
12:10, 16.04.2024 - Cartofii sunt relativ o excelenta sursa de potasiu, magneziu și vitamina B6, și intotdeauna sunt disponibili in comparație cu alte legume. Desigur, daca ii prajești, toate aceste beneficii vor disparea in marea de calorii și grasimi. Dar cat de sanatoși sunt cartofii congelați pe care ii pui la air…
La noi mor pacienții in spitale, in afara primesc mancare de lux. Ce mananca un pacient intr-un spital din Turcia
13:41, 15.04.2024 - Pacienții primesc ciorba, felul doi, gustare și desert. Toate impachetate individual.Aceasta atenție acordata detaliilor și calitații serviciilor oferite pacienților este un gest important care contribuie la confortul și recuperarea acestora in timpul șederii lor in spital.O romanca a filmat meniul…
La noi mor pacienții in spitale, in afara primesc mancare de lux. Ce mananca un pacient intr-un spital din Turcia
11:20, 13.04.2024 - Pacienții primesc ciorba, felul doi, gustare și desert. Toate impachetate individual.Aceasta atenție acordata detaliilor și calitații serviciilor oferite pacienților este un gest important care contribuie la confortul și recuperarea acestora in timpul șederii lor in spital.O romanca a filmat meniul…
Diferențele dintre tipurile de ceapa și cum sa le folosești in bucatarie. Care soi se mananca intotdeauna crud
15:01, 20.03.2024 - Poți curața o ceapa in bucatarie, o poți felia sau toca și consuma in funcție de dorințe. Pentru a maximiza aroma legumei și pentru a beneficia de toate proprietațile sale, este indicat sa folosești fiecare soi in mod potrivit. Playtech Știri iți arata care sunt principalele soiuri de ceapa și cum se…
DECUMANA – Istorie și gust bun
19:05, 12.03.2024 - Decumana reprezinta o noua experiența culinara din inima Imperiului Roman. Istoria patrunde adanc prin ruinele Castrului Roman de la Porolissum, lasand in urma sa, povești, legende, mirodenii, rețete și multe intrigi cu și despre daci și romani. Sanctuar stravechi de civilizație, organizare și locuire,…
Cel mai bun obicei pentru o digestie corecta. Medic: „Protejeaza de lacomie. Va saturați cu mai puțina mancare”
08:55, 17.02.2024 - Mestecatul indelungat este un element care ne protejeaza de lacomie- nu doar digestia e ajutata, ci și senzația de sațietate, care se instaleaza mai rapid, explica dr. Mihaela Bilic. Acesta este cel mai bun obicei pentru o digestie corecta.
Rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Un preparat delicios și sanatos pentru pranz
09:45, 15.02.2024 - Daca ai ramas in „pana” de idei și vrei sa te bucuri de o mancare gustoasa, atunci pregatește rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Acest preparat este un deliciu italian! Este o mancare sanatoasa pentru pranz și ar trebui sa o incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și…