Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce i-a reţinut CNA pe consilierul şi şoferul lui Triboi

Publicat:

CHISINAU, 1 apr — Sputnik. Potrivit Centrului National Anticoruptie, un consilier al viceminstrului si directorul Întreprinderii Furnizarea Energiei Electrice &"Nord" au fost escortati în dimineata zilei de astazi la sediul CAN, fiind retinuti pentru 72 de ore.

Totodata, cu putin timp în urma au mai fost retinuti unul dintre soferii viceministrului Economiei, tot el si angajatul agentului economic, gestionat din umbra de demnitar, dar si directorul companiei care a dat în locatiune FEE — Nord imobilul cumparat de la Moldtelecom.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Exproprieri in numele Armatei Romane. Se vrea dezvoltarea industriei de aparare

19:15, 30.05.2024 - Guvernul a adoptat, joi, ordonanta de urgenta care prevede ca Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului (MEAT) poate initia si desfasura proceduri de expropriere pentru cauza de utilitate publica exclusiv in scopul realizarii de proiecte de construire, modernizare, extindere si reconversie…

Percheziții la persoane suspectate ca au furat doua semi-remorci din Belgia

11:10, 22.05.2024 - Polițiștii au facut percheziții in Onești la locuințele unor persoane suspectate ca au furat din Belgia doua semi-remorci, dintre care una incarcata cu produse alimentare, potrivit mediafax.

Apple nu mai este lider pe piata smartphone-urilor ca urmare a scaderii vanzarilor de iPhone

10:00, 15.04.2024 - Livrarile de telefoane iPhone au inregistrat o scadere de aproape 10% in primul trimestru al acestui an, afectate de intensificarea competitiei venite din partea producatorilor de dispozitive Android.

Supremația Apple a apus. Cum a ajuns Samsung sa devina lider pe piața smartphone-urilor

09:35, 15.04.2024 - Livrarile de telefoane iPhone au inregistrat o scadere de aproape 10% in primul trimestru al acestui an, afectate de intensificarea competitiei venite din partea producatorilor de dispozitive Android, astfel ca Apple a pierdut pozitia de cel mai mare producator de smartphone in favoarea Samsung, arata…

Perchezitii la domiciliul presedintei Dina Boluarte cu privire la ceasuri de lux nedeclarate

23:00, 30.03.2024 - Locuinta presedintei peruane Dina Boluarte a fost perchezitionata sambata, in cadrul unei anchete privind imbogatirea ilicita care are legatura cu ceasuri de lux pe care femeia este suspectata ca nu le-a declarat, relateaza AFP, potrivit news.ro. Sediul guvernului a fost, de asemenea, perchezitionat…

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?