Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce dau FALIMENT băncile, domnule Cinteză? Explicaţi-ne mecansimul pierderilor de 5.7 miliarde

Publicat:

Unul dintre argumentele vehiculate cel mai des de catre reprezentantii BNR si ai bancilor impotreiva conversiei la cursul istoric il reprezinta spectrul falimentului bancar. Foarte ciudat! Primul care a avansat aceasta teorie a fost domnul , seful Comisiei de Supraveghere a BNR. Apoi si alti oficialii de rang inalt ai establismentului bancar au mers pe aceasta idee: Daca facem conversia la cursul istoric, PICA SISTEMUL bancar! Este cel putin interesanta aceasta teorie ca si pierderile de miliarde vehiculate de . Este interesant mai ales ca nu…

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancile din Romania dispar intr-un mod alarmant: Ce se intampla, de fapt, cu sistemul bancar

20:50, 24.04.2024 - Sistemul bancar din Romania a cunoscut o consolidare semnificativa in ultimii ani, iar acest proces se anticipeaza sa continue și in viitor, avand in vedere cerințele tot mai mari de capital, costurile de operare in creștere și necesitatea adaptarii la schimbarile tehnologice și tendințele pieței.

Titi Aur. Daca nu initiati urgent un astfel de plan va mai curge mult sange pe sosele

16:51, 22.04.2024 - Fostul pilot de raliuri Titi Aur trage un semnal de alarma asupra numarului accidentelor rutiere din tara noastra si cere autoritatilor masuri pentru limitarea acestora. „In Romania, mor 4 – 5 persoane, iar, conform noilor criterii medicale, avem 10 raniti grav si 70 – 80 raniti usor in accidente rutiere,…

Biden a fost invitat sa depuna marturie in Congres despre participarea rudelor in afacere

00:35, 29.03.2024 - Președintele american Joe Biden a fost invitat sa depuna marturie despre posibila sa implicare in afacerile rudelor sale in fața Comisiei de Supraveghere și Responsabilitate a Camerei, se precizeaza intr-o scrisoare a președintelui comitetului, James Comer (republican, Kentucky).

Unele banci occidentale semnaleaza riscurile implicate de folosirea castigurilor aduse de activele rusesti inghetate

20:55, 21.03.2024 - Liderii Uniunii Europene discuta joi un plan de a folosi pana la 3 miliarde de euro (3,26 miliarde de dolari) pe an pentru a furniza arme Ucrainei, in timp ce incearca sa sustina lupta Kievului impotriva Rusiei, care ar detine in continuare activele subiacente inghetate. Unele banci se tem, totusi,…

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar: Pana la jumatatea lunii martie, bancile au acceptat 175 cereri de negociere din 420 cereri adresate bancilor. In 98% dintre negocierile purtate in acest an, partile s-au impacat

17:55, 14.03.2024 - ”Ziua mondiala a drepturilor consumatorilor („World Consumer Rights Day”) este marcata in fiecare an pe data de 15 martie. Aceasta zi promoveaza drepturile si nevoile consumatorilor din toata lumea. De la inceputul anului, peste 650 de consumatori de servicii si produse financiare din Romania au invocat…

Comisia Europeana aproba un ajutor de stat de 3 miliarde euro acordat de Romania pentru sprijinirea instalatiilor eoliene onshore

10:45, 07.03.2024 - Comisia Europeana a aprobat miercuri acordarea de catre Romania a unei scheme de ajutor in valoare de 3 miliarde de euro (15,22 miliarde lei) in sprijinul instalatiilor care produc energie eoliana onshore si solara fotovoltaica, in vederea promovarii tranzitiei catre o economie “zero net”, in conformitate…

Bancile europene acorda sume record acționarilor

16:26, 28.02.2024 - Bancile europene acorda sume record! Anul acesta, bancile europene ar urma sa acorde actionarilor sume record, de 120 miliarde de euro (130 miliarde de dolari), in dividende si rascumparari de actiuni, distribuind mai mult din profitul ridicat inregistrat in urma majorarii dobanzilor, sustin analistii…

Bancile europene vor acorda sume record acționarilor ca urmare a majorarii dobanzilor

11:15, 27.02.2024 - Bancile europene ar urma sa acorde anul acesta actionarilor sume record, de 120 miliarde de euro (130 miliarde de dolari), in dividende si rascumparari de actiuni, distribuind mai mult din profitul ridicat inregistrat in urma majorarii dobanzilor, sustin analistii citați de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?