Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce copiii trec mai uşor prin Covid-19. Explicaţiile date de medicul pediatru Mihai Craiu VIDEO

Publicat:

„Cam la 10.000 de infectati apare un deces. Este de asteptat sa existe si in Romania“, spune medicul pediatru despre infectarile cu SARS-CoV-2 in randul copiilor. Parintii ar trebui sa priveasca datele in context si sa actioneze rational, mai spune medicul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dr. Mihai Craiu, medic pediatru: „Copiii romani primesc vaccinuri mai rar decat in UE, dar antibiotice din plin“

17:10, 08.05.2024 - Medicul Mihai Craiu, unul dintre cei mai apreciați pediatri din Romania, constata cu ingrijorare ca, la noi in țara, copiii primesc vaccinuri mai rar decat alți copii din UE, dar „beneficiaza” de cantitați impresionante de antibiotice, prescrise fara dovezi solide sau complet eronat.

Parinții au ajuns sa NU mai declare infecția cu rujeola medicului de familie! Situație alarmanta

08:45, 08.05.2024 - Rujeola apare, spun medicii, din cauza faptului ca cei mici nu sunt vaccinați. La fel, sunt foarte multe mame nevaccinate. Un record de cazuri a fost inregistrat recent in județul Gorj. Situația este atat de disperata incat reprezentanții DSP au susținut o campanie de vaccinare in localitațile defavorizate.…

Copiii si parintii, invitati sa spuna de ce are nevoie Capitala pentru a deveni un oras prietenos cu cei mici

16:50, 13.04.2024 - Primaria Capitalei si Reprezentanta UNICEF in Romania invita copiii, adolescentii si parintii din Bucuresti sa raspunda la doua chestionare referitoare la felul in care trebuie sa arate un oras prietenos cu cei mici.

Copiii au probleme de vorbire dupa izolarea din pandemie. „Parinții nu au reușit sa suplineasca lipsa de activitate”

12:11, 15.03.2024 - Copiii și parinții inca se confrunta cu efectele izolarii din perioada pandemiei Covid, anunța  Bihoreanul , care citeaza medici logopezi. In Bihor tot mai mulți preșcolari și elevi din clasele primare au probleme de pronunție, pentru ca in anii in care ar fi trebuit sa-și dezvolte abilitațile de vorbire…

„Gras si frumos nu este de actualitate!” – Obezitatea face ravagii in randul copiilor

05:21, 05.03.2024 - Copiii secolului XXI sunt victimele unei „pandemii” de obezitate, care vine cu riscuri pe termen lung privind sanatatea acestora. Datele din Atlasul Mondial al Obezitații – publicat de World Obesity Federation in urma doua zile, in contextul in care pe 4 martie se marcheaza anual Ziua Mondiala a Sanatatii,…

Aproximativ 500 de copii sunt diagnosticati anual cu diferite forme de cancer

07:30, 19.02.2024 - Aproximativ 500 de copii sunt diagnosticati anual cu diferite forme de cancer, a declarat pentru AGERPRES presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia. Potrivit acestuia, la copii rata de vindecare este foarte mare, „mai ales” in cancerele hematologice. „Romania, din pacate,…

Bolile neurologice grave la copii. Dr. Mihai Craiu: „Uneori este de vina gazda și nu musafirul“

18:25, 15.02.2024 - Dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Romania, susține ca in unele maladii virale este „de vina” un raspuns imun al gazdei infectate cu aceste virusuri și nu virusul in sine. Medicul trage un semnal de alarma și in privința cazurilor de rujeola, care sunt tot mai multe.

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.


Ce parere ai despre aceasta stire?