Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De cât timp trăim, în realitate, împreună cu virusul și la ce ne-a folosit că știm de el? (OPINIE)

Publicat:

Oare cunoașterea umana e chiar un progres? Cat avem de caștigat și pierdut orientandu-ne fanatic dupa busola ei, fara sa ne intrebam serios daca merita?! Daca descoperim aspecte infricoșatoare ale realitații, dar nu avem cum sa le stapanim, sa le combatem, nu eram mai fericiți cu minusul de știința și plusul anterior de confort psihic?

In fond, de ce avem nevoie in principal ca sa traim oarecum fericiți? De certitudinea descoperirii unui demon in intuneric sau de conviețuirea alaturi de acesta, neconștientizandu-i prezența? Daca tot exista pericolul ca demonul sa ne omoare candva, și…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andra Volos și Lele au plecat in Dubai. Imagini din vacanța de lux. Cat de fericiți sunt cei doi / FOTO

23:05, 24.04.2024 - Tot mai multe vedete aleg sa plece in vacanța in Dubai, chiar daca in urma cu mai bine de o saptamana, furtuna a facut prapad. Situația s-a mai imbunatațit intre timp, iar Andra Volos și Lele au plecat in vacanța tot acolo.

Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj devine realitate. Tișe: „Avem finanțare pentru a incepe lucrarile”

15:31, 23.04.2024 - Viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca va avea 12 secții cu peste 500 de paturi pentru spitalizare continua și un heliport. Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune ca lucrarile ar putea sa inceapa in urmatoarele luni.

Ultima fotografie a lui Avram Iancu, scoasa marti la licitatie. Cum arata in realitate Craișorul Munților

08:50, 26.03.2024 - O ultima fotografie a lui Avram Iancu, dar si doua poze cu sculptorul Constantin Brancusi realizate in atelierul sau din Paris se regasesc in licitatia de arta istorica care va avea loc marti la Artmark, care mai cuprinde si o selectie de numismatica si piese din categoria „Militaria”.

Ionel Ciunt primarul Zalaului: La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

10:50, 08.03.2024 - Ionel Ciunt primarul Zalaului: La multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Acest articol Ionel Ciunt primarul Zalaului: La multi ani fericiti alaturi de cei dragi! a aparut prima data pe ZTV.ro - Zalau TV .

Romanii din Spania vor avea dubla cetațenie: Marcel Ciolacu: Aceasta dorința va deveni curand realitate

16:31, 02.03.2024 - Acordarea dubei cetațenii pentru romanii care traiesc in Spania va deveni realitate „in curand”, susține premierul Marcel Ciolacu, in urma unei intalniri avute sambata cu omologul spaniol Pedro Sanchez.

Prostia romaneasca nu e sancțiune pentru Putin | Opinie

21:10, 19.02.2024 - Sa o spunem din capul locului: ceea ce i s-a intamplat disidentului rus Aleksei Navalnii este, fara indoiala, o crima pentru care nu pot exista scuze și circumstanțieri. Ceea ce se intampla insa pe plan local incepe sa semene cu o drama intelectuala de prost gust. Hotararea de a condamna crima și dorința…

Declarația de dragoste „atipica” pe care Radu Valcan i-a facut-o soției sale. Ce cuvinte a folosit: „Te iubesc de...”

16:40, 12.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan se numara printre cei mai longevivi și apreciați parteneri din lumea showbizului romanesc, avand o relație solida de peste 13 ani. Ce declarație de dragoste i-a facut prezentatorul de la Insula Iubirii soției.

Inteligența artificiala ar putea provoca un razboi nuclear. Cele mai sumbre scenarii SF par sa devina realitate

09:20, 11.02.2024 - Modelele de inteligența artificiala au fost puse de experți sa ia decizii in cazul unor scenarii care ar putea duce la razboi. Pe parcursul experimentului, ingrijorator de multe dintre acestea au apelat la conflictul militar in loc sa caute soluții pașnice.Alarmant este ca unele dintre modele au decis…


Ce parere ai despre aceasta stire?