Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

David, copilul dispărut din Sibiu, a fost găsit. E şocant ce s-a întâmplat cu micuţul!

Publicat:

A fost alerta in Sibiu joi dupa amiaza, dar si in noaptea de joi spre vineri, dupa ce David, un copil in varsta de cinci ani, a disparut de acasa, dupa ce a plecat din curte. Acesta nu le-a spus parintilor nimic.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Caz șocant! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame. Micuțul s-a stins din viața la doar o luna dupa ce a venit pe lume / VIDEO

20:01, 16.04.2024 - Un nou caz șocant in Rusia! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame dupa ce l-a folosit drept cobai, la doar o luna de viața. Oamenii legii l-au reținut pe barbat, dar și pe soția lui, și l-au condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapta sa.

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, intalnire emoționanta cu politistii care l-au gasit in padure. Micuțul s-a intalnit cu salvatorii de Ziua Politiei Romane / FOTO

18:55, 25.03.2024 - Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, s-a intalnit astazi, din nou, cu politistii care l-au gasit in padure. Ei bine, baiețelul s-a revazut cu salvatorii de Ziua Politiei Romane. Iata noi imagini cu acesta!

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Marturia salvatorului lui Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani. Micuțul era cautat de ore bune, de sute de oameni: "L-am auzit..."

18:20, 18.03.2024 - Barbatul care l-a gasit pe Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a facut primele declarații. Micuțul, care era cautat de ore bune de sute de oameni, a fost gasit de trei polițiști la aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase.

Ce s-a intamplat in fața galeriei, imediat dupa Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit in evidența

20:45, 17.03.2024 - Hermannstadt a invins-o pe Dinamo, scor 3-0, in prima runda din play-out-ul Superligii. In ciuda scorului rușinos, cei aproape 4.000 de „caini” prezenți in tribunele arenei din Sibiu și-au aplaudat favoriții la final. Dinamo a inceput cum nu se poate mai prost play-out-ul. Elevii lui Zeljko Kopic au…

Inca nu a fost gasit. 100 de polițiști, intreaga comunitate cu drone cu termoviziune, șenilate și ATV-uri il cauta pe micuț

19:15, 17.03.2024 - Inca nu a fost gasit. 100 de polițiști, intreaga comunitate cu drone cu termoviziune, șenilate și ATV-uri il cauta pe micuț Intreaga comunitate a fost mobilizata de polițiști la Tudora pentru localizarea unui copil disparut imediat dupa orele amiezii. Peste 100 de forțe de ordine, voluntari si cainele…

Caz șocant in Sibiu. Un polițist este in coma, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un barbat

12:15, 14.02.2024 - Accident șocant in Sibiu. Un polițist a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu mașina de un șofer. Medicii l-au operat de urgența, insa sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Iata cum s-a produs accidentul.


Ce parere ai despre aceasta stire?