Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Data in judecata in plin concert - i-au fost inmanate actele pe scena - VIDEO

Publicat:

Fani care arunca pe scena cu flori, biletele, ba chiar lenjerie intima, in timpul unui concert au existat si vor exista. Insa ca un artist sa primeasca instiintarea ca este dat in judecata in plina reprezentatie pana acum nu s-a intamplat.

A patit-o insa Ciara, careia un membru al staff-ului i-a inmanat in timp ce canta documentele din care reiesea ca este data in judecata. Dupa ce s-a uitat rapid peste ele, timp in care a continuat sa cante, le-a aruncat in public, relateaza MSNBC.

Totul s-a intamplat in timpul unui concert pe care artista il sustinea in , in…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momentul in care Andreea Balan cade, in timpul unui concert: „Așa se dispare de pe scena” VIDEO

12:00, 08.05.2024 - Cu o cariera impresionanta, care se intinde pe durata a peste 20 de ani, Andreea Balan a avut parte de un moment stanjenitor in timpul unui concert sustinut recent in comuna Lumina, din Constanta.

A fost candva model de succes și soția unui star din Baywatch, iar acum se hranește din gunoaie. Ce s-a intamplat cu Loni?

12:15, 02.05.2024 - Loni Willison, fosta soție a starului Baywatch Jeremy Jackson și candva un model de succes, supraviețuiește acum scotocind prin gunoaie, in California. Femeia de 40 de ani este acum intr-o stare care starnește ingrijorare, putand fi vazuta adesea in Los Angeles impingand un coș de cumparaturi in care…

Scena de gelozie la Survivor All Stars. Concurenta care i-a cerut cont prietenului pentru atingerile din timpul jocului: „Esti singurul barbat”

23:10, 04.04.2024 - „Ești singurul barbat din viața mea”, este declarația de iubire pe care Alexandra Duli i-a facut-o lui Zanni. Schimbul de replici, dar și de atingeri dintre cei doi au ridicat multe semne de intrebare pentru una dintre concurente, care a dat semne ca ar fi geloasa pe cuplul format in jungla dominicana.…

Incendiu dintr-un club de noapte din Istanbul. 15 persoane au murit

17:20, 02.04.2024 - 15 persoane au murit și alte opt au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la un club de noapte din centrul Istanbulului in timpul unor lucrari de reparații desfașurate pe timpul zilei, a declarat, marți, primarul orașului, Ekrem Imamoglu.

Concert inedit in Cluj-Napoca! O trupa a transformat o trecere de pietoni din centrul orașului in propria scena: ,,Muzica e o magie” - VIDEO

12:36, 02.04.2024 - Prin traficul zilnic al Clujului și-a facut loc și un pic de magie. O trupa și-a scos instrumentele și a organizat un concert ad-hoc, chiar pe o trecere de pietoni din centrul orașului. Ca sa nu incurce circulația tinerii artiști au sincronizat spectacolul muzical cu culoarea roșie a semaforului. ,,Sunt…

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Ce a pațit Culița Sterp in timpul unui concert. Moment jenant pe scena: ‘Ultima poza’

22:45, 18.03.2024 - Culița Sterp este unul dintre cei mai iubiți soliști din Romania și este invitat sa cante la evenimente atat in țara, dar și peste hotare. Solistul este mai tot timpul pe drumuri, insa sunt și momente cand mai are parte de neplaceri. Recent, el a avut parte de o situație fara precedent in Spania. Ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?